USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцькі плавці встановили рекорд України

7 Квітня 2016 17:39
У Білій Церкві 650 спортсменів з усієї країни змагалися на юнацькому чемпіонаті України з плавання. Вдало виступила збірна КЗ СДЮЮШОР плавання Луцької міської ради.

В естафеті 4х50 метрів вільним стилем лучани Ілля Петрочук, Андрій Левчук, Олексій Стахір та Денис Пивовар вибороли золоті медалі. Їхній результат – 1 хвилина 42,71 секунди – дозволив встановити новий рекорд України. Зауважимо, попередній тримався дев’ять років, а для луцької школи плавання це стало найбільшим досягненням за останні 10 років.



Також Олексій Стахір у 100-метрівці на спині здобув золото. На цій же дистанції вільним стилем Олексій став третім.

Згідно з результатами змагань, лучани здобули четверте загальнокомандне місце серед 68 команд-учасниць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ ПРОПОНУЮТЬ СПОРУДИТИ ВІДКРИТИЙ БАСЕЙН

Поза конкурсом виступила луцька плавчиня Ольга Степанцова. Вона спеціально приїхала в Білу Церкву, щоб виконати норматив Майстра спорту України.

«Дуже рада, що мені вдалося показати хороший час. Приємно отримувати привітання від друзів, колег. Дуже вдячна своєму тренеру Олександру Сологубу, батькам та рідним за підтримку», - розповіла Ольга.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus