USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Роупджампінг у Луцьку - заради життя онкохворих малят

24 Жовтня 2014 15:46
Благодійний роупджампінг під гаслом «Збережи дитині життя» відбудеться 8 та 9 листопада на уже звичному для усіх охочих «полоскотати нерви» місці – 50-ти метровій трубі, що знаходиться у районі КРЗ за Авторинком.

Ініціаторами заходу стали молодіжна громадська організація «Земля стрибків» та благодійний фонд «СТОПРАК».

«Цього разу ми проведемо не зовсім звичайні стрибки. Ми будемо вчитись творити добро. Не секрет, що багато діточок зовсім не знають, що таке сонячне та безтурботне дитинство. Їх світ - це лікарняні стіни і болючі процедури. Мова - про малят, які у свої роки уже встигли пізнати справжню біду - онкологію. Ми, інструктори ГО "Земля стрибків" разом із ГО "СТОПРАК", щиро віримо у ваше милосердя та небайдужість. Таким чином, кошти, зібрані під час заходу 8 та 9 листопада, ми обіцяємо віддати на потреби саме цих малят! А для того, аби усе відбувалось прозоро, обов’язково прозвітуємо перед вами про кожен свій крок і кожну витрачену копійчину. Давайте допоможемо їм разом, адже навіть одне врятоване маленьке життя - це величезна цінність для нас усіх!», - пишуть організатори у власній спільноті у соціальних мережах.
Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що подібні благодійні екстрим-акції у Луцьку проводять уже не вперше. Так, у серпні минулого року, стрибаючи із висоти маже у півсотні метрівпротягом трьох днів, вдалось закупити декілька імплантаційних портів для діток хворих на рак, аби ті не відчували пекучого болю під час ін*єкцій. Тоді ж молоді люди разом із головою БФ «СТОПРАК» Марією Адамчук особисто відвідали маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення Волинської обласної дитячої лікарні й подарували їм іграшки.
«Не потрібно чекати, доки біда постукає у ваші двері. Якщо вищі сили подарували вам здоров’я, не варто забувати, що серед нас є люди, зокрема й діти, які, на жаль, позбавлені такої розкоші. Тому наш обов’язок – допомагати рятувати маленькі життя, які так цього потребують. Тим більше, так приємно долучатися до гарної справи, й отримувати при цьому неабиякий заряд адреналіну», - каже заступник голови МГО «Земля стрибків» Вікторія Семенюк.
Зі слів керівника організації Ігоря Павлюка, проведення такого роупджампінгу уже давно стали доброю традицією:

«Це – як своєрідний тренінг. Сьогодні у світі дуже багато людської черствості та байдужості. Виходячи із складної ситуації в країні, та й повсякденних труднощів загалом, перебороти у собі давній український принцип «моя хата скраю» важко. Однак, ми хочемо довести, що луцькій молоді – зовсім не байдуже до проблем інших », - додає очільник команди.
Окрім того, як зауважила голова БФ «СТОПРАК» Марія Адамчук, із луцькими екстремалами благодійники співпрацюють уже протягом тривалого часу, тож це – не перша акція:

«Можу вас запевнити у чесності і порядності цих хлопців та дівчат. Свого часу вони неодноразово допомагали купувати медикаменти, обладнання, розхідні медичні матеріали для лікування діточок, хворих на рак. Також допомагали й готівкою й іграшками. Повірте, це все - щиро», - резюмувала очільниця благодійного фонду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus