USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі рукопашники – серед найкращих на Кубку Світу

4 Липня 2014 19:00
Успішним став для луцьких спортсменів Волинського регіонального клубу рукопашного бою «Інсайт» виступ у складі збірної команди України на Кубку Світу зі змішаних єдиноборств в Болгарії.

Кубок Світу з Козацького Двобою та ММА відбувся у курортному містечку Золоті Піски у період з 25 по 30 червня. Цей дійсно національний вид спорту передбачає участь спортсменів в декількох дисциплінах: для дітей до 18 років – бої за правилами кікбоксингу та рукопашного бою; для дорослих спортсменів – бої за правилами змішаних єдиноборств ММА. У змаганнях взяли участь понад сто найкращих бійців з десяти країн світу: Азербайджан, Арменія, Болгарія, Грузія, Казахстан, Кіпр, Молдова, Румунія, Туреччина та Україна.

Відбір до Кубку Світу відбувся в травні цього року в Києві на Чемпіонаті України. Президент Волинського регіонального клубу рукопашного бою «Інсайт» Ігор Веремій розповів, що луцькі хлопці вперше спробували себе в Козацькому Двобої. Всього на Кубку Світу лучани завоювали 5 золотих, 1 срібнe і 2 бронзових медалі. У підсумку Україна зайняла перше командне місце. Поїздка луцьких спортсменів на Кубок відбулася за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Після повернення волинські спортсмени поділилися враженнями від змагань.

Ольхович Роман, володар двох золотих нагород, сказав, що бої були нелегкими, потребували сили волі, натхнення і серйозного психологічного настрою на бій, які дають тренери Ігор Веремій, Олександр Кулаков, В’ячеслав Паліївець.

Гаїнський Антон, який здобув золоту та бронзову нагороду зазначив, що на Кубку всі спортсмени були сильними. Спортсмен впевнено йде до цілі – виконати норматив майстра спорту. Це внутрішня мотивація, ми хочемо стати чемпіонами.

Дванадцятирічний Олег Шрамко тренується вже 6 років. На змаганнях виборов золоту та срібну нагороду. Хлопець розповів: «Я тренуюся тому, що можна захистити свою Україну і батьків».

Петрощук Максим радіє, що спробував свої сили на міжнародному рівні. І хлопцю вдалося – йому підкорилися золото та срібло: «Ми ще раз довели, що українські бійці найсильніші у світі, здобувши перше командне місце».

«Ми обрали для себе бої за правилами кікбоксингу і бої за рукопашними правилами (Борня 1 і Борня 2). На Кубку світу сподобалося те, що попри невелику кількість спортсменів, брали участь найкращі. У перспективі – надалі змагатися у повноконтактних видах спорту серед дорослих», – розповів тренер Олександр Кулаков.

На сьогоднішній день рукопашний бій – сучасний стиль бойових мистецтв, оскільки він вільний від догм.

«Два роки ми проводили Міжнародний дитячий турнір пам’яті генерала-майора Карпухіна, командира московської «Альфи», який у 1991 році під час путчу відмовився підіймати підрозділ проти народу. Цей приклад для сучасної молоді є дуже актуальним. І у нашому клубі працюють ветерани спецпідрозділу «Альфа», які роблять акцент на виховному аспекті. Проте турнір цього року з етичної точки зору відмінили.
Запрошуємо всіх, кому виповнилося 6 років і хто хоче займатися, в «Інсайт». Ми беремо всіх бажаючих і віримо у всіх. Кожна людина має право отримати навички для захисту себе, своїх оточуючих. Універсальна підготовка рукопашників дозволяє за долі секунди підлаштуватися до стилю супротивника.
За всебічну допомогу в організації поїздки на Кубок Світу дякуємо благодійного фонду Ігоря Палиці. Ігор Петрович, почесний президент нашого клубу, для нас є прикладом здорового способу життя. Він – людина, яка досягає поставленої мети. Нова Україна починається з Нового Луцька, Новий Луцьк починається з Нового покоління – молодого. Ми всі намагаємося бути активною соціальною змінною у цьому суспільстві, тому при підтримці благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» можемо досягати ще більше», – резюмував Ігор Веремій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus