USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі волейболістки поділили очки з «Галичанкою»

23 Жовтня 2016 13:34
Луцька волейбольна команда «Волинь-Університет-ОДЮСШ» заробила свої перші очки у новому сезоні Суперліги. Сталося це матчах першого туру в Тернополі проти місцевої «Галичанки».

Уже третій сезон лучанки починають новий волейбольний рік виїздом в Тернопіль. Якщо у попередні роки їм не вдавалось вирвати очки у «Галичанки», то цей сезон розпочався на мажорній ноті.

«Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» - «Волинь-Університет-ОДЮСШ»

3:1 (22:25, 25:23, 25:10, 25:21)

2:3 (25:15, 25:17, 23:25, 19:25, 14:16)

Першого ігрового дня, перемігши у стартовій партії, лучанки у боротьбі програли наступну. Далі, здавалося, фарт зовсім покинув волинянок. Підопічні Богуслава Галицького видали невиразний сет і програли його з різницею в 15 м’ячів. В останній партії у гостей покращився прийом, але на загальний результат матчу це не вплинуло.

«Матчі в Тернополі завжди складаються важко для нас. Коли переходиш із залу, що відповідає міжнародним стандарт, в зал, який за розмірами не відповідає вимогам чемпіонату України, звісно дуже складно до нього пристосуватися. Зал і низький, і вузький. В такому залі, хто сильніше б’є, той і виграє. Нашій команді, яка грає в більш класичний волейбол, з використанням високих передач, в таких умовах грати дуже складно», - пояснив наставник лучанок Богуслав Галицький.

У матчі-відповіді також мали б перемогти господарки. Принаймні, до цього все йшло. Програвши, стартові дві партії лучанки зуміли здійснити фантастичний камбек. Переможця визначали у «п'ятихатці». На «більше-менше» перемогу вирвали гості.

«Було важкувато грати у їхньому залі, тому що він в рази менший та нижчий за наш. Були проблеми з прийомом. Нелегко було гравцям нашої четвертої зони, тому що вони звикли атакувати з високих передач. На мою думку, сезон могли розпочати краще, не вистачило психологічного моменту. Два очки в Тернополі — малувато, хотілося хоча б поділити очки навпіл. Але ми раді, що вийшла така гра. Якраз в таких іграх здобувається найбільше досвіду», — розповіла ліберо ВК «Волинь-Університет-ОДЮСШ» Анастасія Карасьова.

В інших матчах туру южненський «Хімік» без проблем обіграв чернігівський «Педуніверситет-ШВСМ» — 3:0, 3:0; вінницький «Білозгар-Медуніверситет» взяв шість очок у Северодонецьку — 1:3, 1:3; а Запорізька «Орбіта» та Рівненська «Регіна» поділили очки навпіл — 3:0, 0:3.

У другому турі лучанки відправляться в Чернігів, де 28-29 жовтня зіграють з місцевим «Педуніверситетом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus