USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцькі волейболістки виступлять у фіналі дитячої ліги

26 Лютого 2016 13:31
З 23 по 25 лютого Луцьк приймав другий тур дитячої волейбольної ліги серед дівчат 1999-2000 років народження. У групі з лучанками змагалися також команди з Києва, Боярки, Білої Церкви та Тернополя.

Підопічні Олени Алєксєєвої на домашньому майданчику здобули три перемоги і мінімально поступились білоцерківському «Спортліцею» - 2:3.

«Поступилися тільки Білій Церкві, а це команда спортліцею. Вони тренуються частіше. А в їхньому віці це дуже важливо. Умови в нас далеко не гірші, але тут важливу роль грає частота тренувань», - пояснила тренер лучанок Олена Алєксєєва.

Загалом домашній тур для господарок виявився вдалим, адже вони зуміли пробитися до фіналу.

«Перший тур відбувся в Тернополі. Там ми виступили не найкраще. Тому у Луцьку ми мусили компенсувати невдалий виїзд в Тернопіль, щоб потрапити у фінальний тур. Вдома ми виступили по силам.

Хоча в деяких моментах могли і краще зіграти. Та дорослі деколи показують нестабільну гру, а діти ще більше. У фіналі хочемо показати свій максимум», - резюмувала Алєксєєва.

Зі слів тренера поки ніхто з дитячої команди не може підсилити суперлігову, хоча це тільки питання часу.

«У нас і так дуже молода перша команда. Але в перспективі наші школярки зможуть потрапити в основний склад. Потрібно багато з ними працювати і берегти їх», - зазначила Олена Олексіївна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus