USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі волейболістки приїхали з Вінниці не з «порожніми руками»

5 Лютого 2014 14:29
В 10-му турі жіночої Суперліги луцький ВК «Континіум-Волинь-Університет» зіграв на виїзді з вінницьким ВК «Кряж-МедУніверситет». На результат матчів у Вінниці значною мірою вплинули важкі домашні ігри з «Хіміком», де волинянки двічі поступилися 0:3 та 0:3.

«Кряж-МедУніверситет» - «Континіум-Волинь-Університет» - 3:1 (25:18, 25:14, 18:25, 25:22)

Не пішла гра у підопічних Богуслава Галицького з перших подач. Вінничанки ще пам'ятали ігри в Луцьку третього туру і на відмінно підготувалися приймати волинянок вдома. Лише у третій партії «Континіум-Волинь-Університет» зумів вирівняти гру і перемогти. Зате четвертий сет за підтримки домашніх трибун перемогли вінничанки.

- У нас добре пішла гра у четвертій зоні. Вже намагалися грати і через третю. Декілька атак вийшло непоганих, але ще не той рівень, який би хотілося бачити, - розповідає Галицький. - У третій зоні у нас ще дуже молоді гравці. Якщо у Вінниці там стоять жінки, які десятиліттями грають у волейбол, то зрозуміло, що тактично вони матимуть переваги. Тому ми ставили на техніку і фізичну підготовку.

«Кряж-МедУніверситет» - «Континіум-Волинь-Університет» - 0:3 (19:25, 12:25, 25:27)

Богуслав Андрійович зумів підібрати правильні слова і у матчі-відповіді на майданчик вийшла зовсім інша команда. ВК «Континіум-Волинь-Університет» виграв дві швидких партії, а третю довелося брати на тай-брейку.

- Ми мусили брати шість очок, вийшло лише три, - коментує ігри капітан команди Юлія Молодцова. - Ми проаналізували з командою наші мінуси в першій грі і на другу зібралися і просто перемогли.

До завершення першого етапу Суперліги залишилося зіграти ще чотири тури. Від першої четвірки волинянок відділяє лише три очки. Тому їм потрібно вигравати у своїх конкурентів «Керкінітіди» (Євпаторія) та «Галичанки» (Тернопіль), з якими матчі ще попереду. Та у 11-му турі волинянки зіграють на виїзді з минулорічним бронзовим призером запорізькою «Орбітою».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus