USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі волейболістки взяли реванш у «Орбіти»

6 Листопада 2013 07:00
ВК «Континіум-Волинь-Університет» зіграла матч-відповідь із запорізькою «Орбітою-ЗТМК-ЗНУ». Таким чином лучанки зуміли відігратись за програний матч першого дня, - інформує Слово Волині.

За справу волинська команда взялася з перших хвилин гри і пішла на технічну перерву з шестиочковою форою — 8:2. Далі господарі свою перевагу потрохи розгублювали. Коли запоріжанки впритул наблизилися в рахунку, то Олена Алексєєва, тренер лучанок, взяла перерву, щоб заспокоїти дівчат. Помилка гостей та м'яч Анни Житовоз, здавалося б, подарували перемогу лучанкам — 23:19 — та підопічні Ігоря Філіштинського не здавались — 23:21. Олена Алексєєва знову змушена була брати перерву.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКОМУ ВОЛЕЙБОЛУ ПЕРЕМОГИ НЕ "СВІТЯТЬ"?
Далі події розвивалися дуже швидко. Анна Степанюк пробила в аут — 23:22, за неї відігралася Анастасія Тищенко, та запоріжанки знову наздоганяли — 24:23. Останній м'яч, потрібний для перемоги, впав на половину поля запоріжанок від блоку Анни Житовоз та Тетяни Яцків — 25:23.

У другій партій волинянки заграли ще впевненіше. Вже менше хвилювалася Анна Степанюк, як результат - багато успішних атак у її виконанні. 25-й знову принесла Тетяна Яцків із блоку — 25:14. Схаменулась «Орбіта» лише в третьому сеті. Гості зуміли впевнено перемогти цей відрізок гри, пішовши у відрив після другого технічного тайм-ауту — 15:25.

У запеклій боротьбі відбулася четверта партія. Весь період гоподарі були в ролі наздоганяючого, але різниця була невелика — два-три пункти. Наприкінці луганчанка Анастасія Тищенко встановила паритет у сеті — 23:23. Через низку помилок Запоріжжя знову попереду, та вже Анна Степанюк зрівняла рахунок — 24:24. Перемогу в цій партії своїй команді подарувала запорізька двійка Лідія Лучко, забивши два ідентичні м'ячі — 24:26.

В останньому сеті лучанки за шаленої підтримки трибун таки зуміли змінити гру. Найбільше тут «настріляла» Анна Степанюк, активно в гонку бомбардирів підключилася й Анна Галицька. А останнє очко з блок-ауту принесла лучанкам Юлія Молодцова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus