USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Матч «Шахтар» – «Динамо» транслювали просто неба у центрі Луцька. ФОТО

8 Травня 2009 08:52

Під час прямої трансляції півфіналу кубку УЄФА у центрі Луцька можна було побачити, як кілька чоловіків облаштували імпровізований кінозал просто неба, – повідомляє 7 травня репортер «Волинських Новин».

 
Учора, 7 травня, відбувся матч між футбольними командами «Динамо» та «Шахтар», який вирішив, хто потрапить до фіналу кубка УЄФА. За грою луцькі вболівальники спостерігали у себе в домівках, барах та… на вулиці в центрі міста.
 
Кілька лучан облаштували просто неба імпровізований кінотеатр, який складався із широкоформатного телевізора та підставки-пральної машини. Поруч вони поставили стіл зі стільцями та у дружній компанії спостерігали за перебігом гри.
 
Отже, до фіналу кубку УЄФА потрапив донецький «Шахтар». У перші хвилини гри перший гол потрапив у динамівські ворота від гравця помаранчево-чорних Жадсона. Проте у другому таймі киянам вдалося зрівняти рахунок, коли на 47 хвилині Ісмаель Бангура забив гол. Але в останні хвилини гірникам все ж вдалося забити вирішальний м’яч та перемогти із рахунком 2:1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 8 Травня 2009 10:48
Поправте заголовок-шахсар грав удома
Анонім Показати IP 8 Травня 2009 14:38
Це реклама "Євротехніки"???? Власникам висловлюємо респект - ох продумані хлопці)))))
Саша Р. Показати IP 9 Травня 2009 10:57
Ще краще було б, якби футбол показували на екрані, розміщеному біля ЦУМа...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus