USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Майбутнє українського волейболу приїхало до Луцька

8 Травня 2014 08:17
У стінах Волинської ОДЮСШ пройшли 30-ті змагання юних волейболісток, присвячені Дню Перемоги.

Турнір проходив у двох вікових групах: спортсмени 2000-2001 років народження, та 2002 і молодші. Загалом участь у змаганні взяли близько двох сотень молодих волейболісток з центральних та західних регіонів України.

Згідно з результатами змагань у молодшій віковій групі перше і останнє місце дісталося двом луцьким командам. Друге місце посіли дівчата з Івано-Франківська, третє – з Вінниці, четверту сходинку взяли чернігівчанки.

У старшій віковій групі теж виступало дві місцеві команди. Директор ОДЮСШ Богуслав Галицький пояснив, що заявивши по дві команди в кожній віковій групі, він забезпечив своїм ученицям 100-відсоткову ігрову практику на цьому представницькому турнірі. Отож, «бронзу» в своїй віковій категорії виборола команда з Коростеня (Житомирська область), «срібло» дісталось Білій Церкві. Переможцями з групи вийшла луцька команда. Далі вниз по турнірній таблиці місця розподілились так: 4 – Луцьк-ІІ, 5 – Калинівка (Вінницька область), 6 – Івано-Франківськ, 7 – Чернівці.

Також серед гравців старшої вікової категорії було присвоєно чотири індивідуальні номінації.

Кращою пасуючою турніру стала Анна Герасименко (Луцьк), нападницею - Оксана Пилипенко (Біла Церква), ліберо – Крістель Мабіалу (Луцьк), а найкраще на подачі справлялася Алла Вайнштейн з Коростення.

Також колегія суддів визначила кращих гравців з усіх-команд учасниць змагань. В чотирьох луцьких командах найкращими стали Анастасія Фридинська, Віталія Анастасія Харчук, Дарина Міщук та Дарина Янова.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus