USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волейбольний підсумок в Луцьку: змагаються кращі з кращих

25 Грудня 2017 14:14
У Луцьку відбувся традиційний турнір з волейболу присвячений дню Святого Миколая. Змагалися між собою команди школярів за звання кращого, аби сформувати команду міста.

Турнір із волейболу відбувся у Луцькому навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №24 - технологічний ліцей».

Старший тренер відділення волейболу Ігор Кравчук каже, що ці змагання відбувається уже вшосте.

«Це традиційні змагання з нагоди Дня Святого Миколая, турнір організовує Луцька міська рада. На даний час змагаються чотири міські команди. Це такий собі підсумковий турнір за рік. Приємно те, що рівень змагань досить хороший. Загалом ми бачимо, що волейбол у місті розвивається. При ДЮСШ № 1 є відділення волейболу, в ньому 5 тренерів, які працюють по школах і мають свої гуртки. Цього року ми брали участь у всеукраїнських змаганнях двома віковими категоріями 2005 рік народження і 2003 рік народження. Після двох турів із командою 2005 року народження в Україні ми посідаємо третю сходинку, а з командою 2003 року на сьомій позиції»,- розповів тренер.
Хоча на спортивному майданчику лише діти, однак запал, з яким грають – дорослий. Тут і стрибки з падіннями й гостра боротьба за кожен м’яч.

Старший тренер Ігор Кравчук каже, що за підсумками турніру буде оцінено яких результатів досягнули молоді спортсмени й кращих відберуть у збірну команду Луцька для майбутніх змагань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus