USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На «Авангарді» стартував всеукраїнський чемпіонат

6 Червня 2017 17:27
Легкоатлети з усієї України прибули до Луцька, аби поборотися за місця в збірній України, а потім у її складі взяти участь у командному чемпіонаті Європи.

Командний чемпіонат України з легкої атлетики та чемпіонат України з легкоатлетичних багатоборств стартували на стадіоні «Авангард» 6 червня.

Із цієї нагоди до стадіону прибули почесні гості, аби привітати учасників змагань і побажати їм вдалої боротьби та перемог.

Заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк відзначив, що «Волинь уже вкотре приймає чемпіонат із легкої атлетики», та поділився, що «в планах обласної ради – добитися того, щоб стадіони зі штучним покриттям були в кожному районному центрі Волинської області».
«Намагаємося забезпечити таку інфраструктуру, щоб готувати спортсменів високого класу», – підкреслив Роман Карпюк.

Заступник голови правління фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Орест Маховський, своєю чергою, зазначив, що це велика честь для Волині – приймати в Луцьку на міському стадіоні «Авангард» «спортсменів такого рівня з усіх областей України».
Нагадаємо, що чемпіонат триватиме в Луцьку протягом двох днів – 6 і 7 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus