USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На чемпіонаті світу з пауерліфтингу в Луцьку змагаються 500 силачів з 24 країн. Фото

16 Травня 2019 22:34
Близько 500 спортсменів з 24 країн світу протягом чотирьох днів змагатимуться на двадцять дев’ятому WORLD WPA CHAMPIONSHIPS в обласному центрі Волині.

Змагання стартували 16 травня в розважальному комплексі «Адреналін Сіті».

Так, до Луцька з’їхалися 500 найсильніших атлетів із 24 країн світу, які позмагаються в жимі штанги лежачи, становій тязі, підйомі штанги на біцепси, Push&Pull та багатоповторному жимі, згідно правил World Powerlifting Alliance.
Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини тренер луцького спортивного клубу «Plaza» Роман Зелінський, семеро його підопічних будуть брати участь у цьому турнірі: 5 хлопців та 2 дівчат.

«Як завжди, підготовка пройшла на найвищому рівні. І хоча перед змаганнями є невелике переживання, але всі готові, бо розуміють, що це змагання високого рівня», ­­- зазначив тренер та додав, що налаштовував своїх підопічних на високий результат, тож сподівається на найвищий результат.

Він зауважив, що в Луцьку вже відбувалися подібного роду змагання, але тоді учасників було значно менше та й не таке представництво країн.
Для чемпіона світу серед юніорів у жимі штанги лежачи минулих років Петра Калиновського ці змагання стануть останніми в категорії юніорів.

«Перш за все я налаштовувався морально, адже потрібно показати якомога вищий результат на останніх моїх змаганнях серед юніорів. Далі – більше, потрібно буде піднімати ваги», - поділився спортсмен.

Він розповів, що до чемпіонату світу готувався через змагання, зокрема брав участь у чемпіонаті України та чемпіонаті західної України.

«Змагання проходять в моєму рідному місті, тому я відчуваю себе дуже добре, і налаштований показати якомога вищий результат», - наголосив Петро Калиновський.
Зазначимо, що змагання триватимуть протягом чотирьох днів з 16 по 19 травня, тож вболівальники, які не встигли завітати сьогодні, можуть подивитися на дисципліни в інші дні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus