USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На юнацькому чемпіонаті з легкої атлетики волиняни здобули низку нагород

17 Червня 2018 23:31
Домашній чемпіонат України серед юнаків став успішним для волинян. Декілька наших спортсменів завоювали ліцензії на чемпіонат Європи в Угорщині, який відбудеться у липні. Волинь має трьох чемпіонів — Еріка Кострицю у бігу на 200 м, Іванну Кух у бігу на 3 000 м та Дарину Касян у спортивній ходьбі на 5 000 м, повідомили у ФЛАВО.

Срібні медалі в активі Каріни Вегнер у стрибках із жердиною (це чи не перша спортсменка з Волині, яка виступає в цьому виді легкої атлетики), Мирослави Панасюк у бігу на 1500 м, Валерії Шоломіцької у спортивній ходьбі на 5 000 м. Бронзовими на “Авангарді” стали Тарас Корецький у спортивній ходьбі на 10 000 м та Іванна Кух у бігу на 2 000 м з перешкодами.

Зовсім трохи не дотягнули до п’єдесталу Роман Бурда у потрійному стрибку та Тоня Черняк у бігу на 200 м. Черняк, крім того, стала 6-ї на стометрівці. Є надія, що наша область матиме ще одну сильну спринтерку.

У загальному заліку Волинська область фінішувала шостою серед 25 регіонів країни: всього 5 очок не дотягнули до показників Сумської області та міста Києва і випередили сильну Донецьку область.

Окрасою чемпіонату став новий рекорд України зі стрибків у висоту від дніпрянки Ярослави Магучіх. У Луцьку вона стрибнула на 1,93 м.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus