USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку – юнацький чемпіонат України з легкої атлетики

16 Червня 2018 09:29
У Луцьку на стадіоні «Авангард» триває юнацький чемпіонат України з легкої атлетики. У змаганнях беруть участь 685 спортсменів з усієї країни, а також із Туреччини і Молдови.

Про це Спортсменка Антоніна Черняк із села Боратин Луцького району чотири роки займається легкою атлетикою і робить усе, аби стати кандидатом у майстри спорту, йдеться у сюжеті ВРД НСТУ.

Як зазначає керівник змагань Петро Чикида, волинська легка атлетика за останні роки додала в своїх результатах. «Ми вже тут маємо призові місця. Перше і друге посіли Дарина Касьян і Валерія Шололоміцька, які також виконали норматив Чемпіонаті Європи. Атакож був третім в ходьбі на 10 тисяч метрів Корецький Тарас», - розповідає Петро Чикида

«Доріжка дуже гарна, бігти по ній легше, ніж в Кіровограді. Я дуже радий, що такий стадіон в нас є, і є де проводити такі змагання, як це», - зазначає член юнацької збірної України з бігу на 100 метрів Кирило Приходько. Та додає, що суперники дуже сильні, конкуренція росте, і з кожним роком все сильніше.



Юнацький чемпіонат України, який проходить у Луцьку, завершиться вже сьогодні. За його результатами кращі спортсмени потраплять до збірної України, яка поїде на Чемпіонат Європи, що відбудеться на початку липня у місті Дьйорі в Угорщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus