USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На відкриття турніру до Луцька приїхала чемпіонка світу Вікторія Безсонова

20 Травня 2017 15:06
Міжнародний дводенний турнір з художньої гімнастики «Тільки разом» стартував у Луцьку. Аби взяти участь у турнірі, прибули кращі гімнастки різних вікових категорій з Луцька, Володимира-Волинського, Рівного, Чернівців, Києва та Варшави (Республіка Польща).

Яскраві юні гімнастки з ідеальними зачісками з нетерпінням чекали оголошення результатів своїх виступів. А хто ще не виступив на початку змагань – очікували на свій вихід.

Урочисте відкриття заходу відбулося 20 травня. А сам турнір триватиме ще і 21 травня у спорткомплексі СНУ імені Лесі Українки.

Захід, до слова, відбувається за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Адже один з пріоритетних напрямків, які визначив засновник Фонду, голова Волинської облради Ігор Палиця – підтримка спорту, популяризація здорового способу життя, особливо, коли це стосується дітей.
Привітати учасників прибув радник голови облради, очільник фракції УКРОП у обласній раді Вячеслав Рубльов, який побажав юним учасницям нових звершень і перемог.

«Сьогодні дуже приємно бачити маленьких діток, які роблять перші кроки у спорті. І я вірю в те, що тут зароджуються таланти, які прославлятимуть у майбутньому Волинь і Україну. Хочу побажати всім натхнення, перемог, великих звершень, здоров’я і успіхів. Прагніть до перемоги. А ті, хто сьогодні не переможе, пам’ятайте: у вас все ще попереду», - наголосив він.
З вітальним словом звернувся до учасників та гостей і координатор програми «Волинь спортивна» Фонду «Тільки разом» Олексій Сорокун, який подякував Федерації художньої гімнастики за організацію турніру.

«Надзвичайно приємно бути в цьому залі. Дозвольте передати вітання від засновника Фонду Ігоря Палиці і подякувати організаторам змагань, які ще раз довели, що Луцьк може приймати змагання такого рівня. Досягайте вершин, які плануєте і нових перемог», - побажав він учасникам турніру.

До слова, почесною гостею турніру, який стартував у Луцьку, є чемпіонка світу у групових вправах з художньої гімнастики Вікторія Безсонова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
гімнаст Показати IP 20 Травня 2017 18:45
Безсонову Ганкою величають, але то таке...
Гугломан до гімнаст Показати IP 20 Травня 2017 19:38
То її мама
Спортсмен до гімнаст Показати IP 20 Травня 2017 19:58
Ти точно ГІМН...аст.Ганна то її дочка.
то таке Показати IP 20 Травня 2017 19:07
але, Ганка то дочка Вікторії
лучанка Показати IP 20 Травня 2017 19:42
треба хоч у Вікіпедію глянути, як кого звати.
Лучанин Показати IP 20 Травня 2017 19:49
Вікторія це мама Анни завдяки, якій Анна доилась слави. Вікторія тренувала свою доньку і зараз ще тренує діток.
спорт Показати IP 20 Травня 2017 22:40
а поляки неприіхали але написати можна
Лучанка до спорт Показати IP 21 Травня 2017 20:12
Поляки виступали сьогодні 21 травня.....могли прийти та подивитись. А взагалі хороші змагання, гарні дівчатка, всі старались. Молодці. Київ взагалі показав майстер клас. Є до чого рости і на кого рівнятись.
Лєна до спорт Показати IP 22 Травня 2017 22:32
Таке враження що пишуть коментарі люди які просто все бачать тільки в чорному світі. Моя дочка виступала в неділю і змагалася з дівчатами з Польщі. Нам все сподобалося! Гарний рівень змагань і класні подарунки!
василь Показати IP 21 Травня 2017 19:11
прийдіть на ПРИНЦЕСУ ГІМНАСТИКІ ДЮСШ-2!!!!!!!!!!!!!!!!!Оце видовище!!! А тут сміх......лажа!!!
Лучанка до василь Показати IP 21 Травня 2017 22:38
А ми були на Принцнсі Гімнастики, теж гарні змагання, там більше на свято для дітей схоже.Важливо те що робиться щось для дітей, що вони зайняті спортом.
Єлизавета до василь Показати IP 22 Травня 2017 23:56
Шановний Василь, що ж такого видовищного ви побачили в принцес? Поділіться із усіма! І у чому ж сміх даних змагань? Навіщо лити бруд,просто пронос словесний, і жодної аргументації! Звичайно, кожен має свою думку,але ви її не висловили ,а просто образили людей,які старалися для ваших же дітей!! Ну що за люди...
Дафній Показати IP 21 Травня 2017 19:17
Змаганню можна ставити 0000. Це жах!!!! Ганьба!!!!
Мама гімнастки до Дафній Показати IP 22 Травня 2017 22:33
І що саме вам не сподобалося? Навіщо такі беззмістовні і образливі коментарі? Бісить
maksspeed Показати IP 22 Травня 2017 09:04
Соревнования среднего уровня, постоянно присутствовало опережение графика из за чего многие не увидели нужного им выступления, Киев- красавцы, и все таки хотелось бы побольше детей в одной группе, а не делить их специально на разные категории, лучше пусть награждают первые шесть, десять мест, чем стоят на подиуме по 5-6 человек думая что они в призёрах, дети тоже должны привыкать к поражениям, к сожалению их и наша жизнь не состоит из одних побед!
Мама Показати IP 22 Травня 2017 09:40
А на Принцесі Гімнастики у категоріях по 12-15 дітей було, а при нагородженні так само поділили і нагородили з 1-3.... НЕ треба лити бруд! Не подобається , не приходьте от і все!!!
тато до Мама Показати IP 22 Травня 2017 16:10
якщо і ми не прийдемо, то у вас будуть всього 20 діток!!!
Марія до тато Показати IP 22 Травня 2017 22:28
Ой,не смішіть, ви- це хто?!!!
Тато до тато Показати IP 22 Травня 2017 23:36
Теж цікаво почути , хто це МИ????
тато до Тато Показати IP 23 Травня 2017 16:18
ваші сусіди
maksspeed Показати IP 22 Травня 2017 16:32
суть коментария была не в количестве детей в категории, а в количестве их на подиуме: три места-3 ребенка (иногда конечно есть исключения), а на 4,5,6 и т.д. местах могут находится и по пять человек и более, а то ребенок заранее знает, что при любом раскладе он уже на подиуме
Анонім Показати IP 22 Травня 2017 22:20
Любители гимнастики мамы и папы. Научитесь хотя бы отличать официальные соревнования от турниров и уровень мастерства гимнасток. Не сравнивайте не сравнимое. Грязь льют те ,которые сами ничего не стоят, которые имеют кучу комплексов и не могут себя реализовать. Научитесь радоваться чужим успехам. Так живет Европа , а вы же туда хотите...
Каріна Показати IP 22 Травня 2017 22:51
Нам змагання сподобались надзвичайно! Килим з червоною стрічкою ( подивіться нормальні змагання, саме так повинна виглядати площадка для змагань- не хотіла порівнювати,але до мене почали це робити коментатори вище.так от на вищезгаданій принцесі на килимі лежали надувні кульки ,а в кутку частину килима займав подіум для нагородження. Це просто недопустимо!!! Але нашому "селу" головне корону на голову,щоб вчепили.дуже прикро за наших людей!) Подарунки прекрасні,це те,що потрібно гімнастці,нам подарували килим для підкачки і пляшечку для напоїв,ми багато їздимо по змаганням і є з чим порівняти. За це велика подяка організаторам. Достойні суперники і можливість для наших дітей постояти на одному п'єдесталі з чемпіонками.
Оля Показати IP 22 Травня 2017 23:41
Для такого маленького міста як Луцьк- чудові змагання! Приємна атмосфера, чудове оформлення!хороші подарунки! Дякуємо організаторам, завітаємо ще неодмінно! А заздрість завжди була, є і буде! Наші люди не вміють заздрити мовчки!
Антоніна Показати IP 23 Травня 2017 13:28
Чудові змагання, хороша організація! На жаль, більшість людей звикли бачити лише недоліки у всьому. Говорити, що поляки не приїхали аби лише сказати....сміх дорослим людям так поводитися. Мастерність спортсменок з Києва звичайно очевидна, але і лучанкам є що показати, ми горді за наших дітей і дякуємо тренерам!
юзько пилсудськый Показати IP 25 Травня 2017 23:05
Сподобались кияни і юні спортсменки з Варшави. Кияни мають гарну школу, дуже хотілося , щоб і інші міста мали таку школу.У Луцьку був вперше, сподобалося ваше місто, охайне, затишне, гарні привітні люди. Миру вам, добра, злагоди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus