USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині «забули» передбачити кошти на будівництво стадіонів

18 Лютого 2014 16:16
У декількох районах області у 2013 році не облаштували жодного спортивного майданчика. Про це стало відомо під час засідання колегії у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації, що відбулося 18 лютого.

Як розповів перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк, у більшості районів керівництво спромоглося знайти фінансовий ресурс та обладнати принаймні 1-3 спортивні об'єкти. Проте у Ківерцівському, Ковельському, Шацькому та Ратнівському районах не облаштували жодного.

«Хотілося б запитати у окремих керівників районів, які плани щодо використання коштів, які цьогоріч передбачені субвенціями місцевим бюджетам на облаштування шкільних майданчиків. Рекомендація була наступна – акумулювати ці кошти та зробити принаймні 1-2 майданчики. Ми чекаємо рішення в районах», - зазначив Олександр Курилюк.



Також він повідомив, що обласна влада готова підтримати з обласного бюджету певні ініціативи з облаштування стадіонів, насамперед, в райцентрах, проте в бюджетах районів не завжди передбачають кошти для будівництва стадіонів.

«Наразі бюджети районів прийняті, на стадіон, умовно кажучи, в Боратині - нуль гривень, з обласного бюджету просять мільйон гривень. Маневичі – теж була розмова, за нашою інформацією, сьогодні не закладено грошей на облаштування стадіону в райцентрі», - повідомив перший заступник голови облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus