USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині відкрили перший екстрим-майданчик. ФОТО

6 Жовтня 2013 13:38
Єдиний на Волині спортивний майданчик для занять паркуром та стріт-воркаутом відкрили вчора, 5 жовтня, у Ковелі на вулиці Мічуріна, що неподалік Привокзальної площі, - інформує Слово Волині.
У місті залізничників цими екстремальними видами спорту активно займаються близько трьохсот юнаків.
ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ ЗАВЕРШУЮТЬ БУДІВНИЦТВО ЕКСТРИМ-МАЙДАНЧИКА. ФОТО
На цьому місці ще декілька місяців тому росли самосіянці дерев та кущів, хоча за радянської влади тут знаходився спортивний майданчик, де зимою діти на ковзанах ганяли шайбу, а літом - футбольного м’яча. Однак із часом його занедбали.
Аби відновити ділянку для занять спортом, ковельчани-ентузіасти заходились збирали гроші на хорошу справу. Міська рада виділила земельну ділянку й справа рушила з «мертвої точки». Сьогодні результат спільної копіткої праці багатьох людей можуть бачити всі.
На майданчику, після урочистих промов та подяк, розпочався фестиваль молодіжних субкультур, який в Ковелі відбувається вже вдруге. Спортсмени різного віку та фізичної підготовки змагалися зі стріт-воркауту, паркуру та вуличної гімнастики.
Зі слів одного з ініціаторів екстрим-майданчика у Ковелі Сергія Дружиновича, згодом тут ще має з’явитися перенесений з центрального парку атракціонів ролледром.
За спортивним майданчиком доглядатимуть самі спортсмени, графік тренувань яких, відповідно, куруватимуть тренери.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
За безпеку Показати IP 6 Жовтня 2013 23:15
Як можна проводити такі акції без підстраховочних спортивних матів. Під снарядами повинні лежати мати. Люди не робіть так, як роблять організатори. Як що робите вправи страхуйтея на випадок падіння.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus