USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Нам треба лише виходити, грати і вигравати», – гольовий дебютант «Волині»

28 Вересня 2018 23:01
Про емоції після голу у ворота «Дніпро-1», по-справжньому важкий матч та звідки з’явилась любов до футболу півзахисник «Волині» Олексій Зінкевич розповів клубній прес-службі.

Олексію, у попередньому поєдинку проти «Дніпра-1» ти відзначився дуже гарним голом. Які емоції були одразу після нього?

Приємно було, звичайно, забити гол на такому хорошому стадіоні та такій хорошій команді. Але гол був один, а пропустили двічі, тому все одно програли… Хоча, цей гол подарував нам надію, ми могли створити ще гольові моменти, зіграти унічию та перевести гру в додатковий час.

Але матч був дійсно дуже важким для нас? У чому були наші труднощі?

Я не думаю, що було аж надто багато складнощів. У нас було завдання піймати свій шанс і реалізувати його. У першому таймі були непогані контратаки, які ми не забили, і у другому таймі були моменти для того, аби забити не один гол.

Ти у нас вихованець волинського футболу. Як вималювався варіант з поверненням до «Волині»?

Я був гравцем «Олександрії», і не все там складалося, як хотілося. У мене була розмова із Валентином Івановичем Кошельником, я одразу з дороги зіграв перший матч, а потім поїхав на збори і повноцінно приєднався до команди. Зараз наш клуб має амбіції, хоче до Прем’єр-ліги. Тут можна прогресувати, і це вже не той рівень, де я грав – молодіжні та юнацькі команди. Це дорослий футбол.

Як взагалі у тебе з’явилася любов до футболу?

Все звично. У шість років мене завели на футбол у рідному Володимирі-Волинському і до 16 років я займався там. Потім пішов до «Волині», а після довгого періоду був «Шахтар», «Олександрія» - і ось я знову у рідній команді.

Як минув твій період перебування у «Шахтарі»?

Період у «Шахтарі» був як позитивним, так і негативним. Усе починалося дуже добре, і мене туди запросив тренер Ігор Дуляй. Спочатку я грав за юнацьку і молодіжну команду і забивав дуже багато. Потім не зійшлися характерами з новим тренером і зійшлися на думці, що мені треба залишити команду.

Ще трохи відійдемо від теми – нещодавно ФІФА визначила найкращого гравця світового футболу, і Лука Модріч у цій номінації перервав гегемонію Роналду та Мессі. А який у тебе ідеал футболіста?

Вважаю, що Модріч абсолютно заслужено отримав нагороду, яку заслужив грою за «Реал» і за збірну. А ідеалом футболіста є Кріштіану Роналду. Окрім нього – Кака та Роналдіньо – останні «монстри» до гегемонії португальця та бразильця у індивідуальних номінаціях.

Повернемося до нашої команди? Як переживаєте виліт з Кубка України?

Завжди неприємно програвати і вилітати, і тут ми маємо те, що маємо. Однак наше головне завдання – це чемпіонат, де ми повинні посісти перше місце і здобути путівку до Прем’єр-ліги.

Наостанок – ти вже говорив про наші амбіції. Чи відчувається упевненість у тому, що ми можемо зробити те, що задекларували на початку сезону?

Звісно ж, можемо. У нас є все для того, аби досягти хорошого результату. У нас хороший тренерський штаб, хороші футболісти, потрібно лише виходити, грати і вигравати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus