USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Нащадки козацької слави» мірялися силою. ФОТО

25 Жовтня 2013 14:48
Протягом двох днів 25 команд з загальноосвітніх навчальних закладів Луцька (300 учнів) виборювали звання найсильнішої в двох групах у спортивних видах програми і в конкурсі знавців історії українського козацтва.
Завершився шостий щорічний міський тур Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Нащадки козацької слави». Його мета – сформувати у молоді бажання до здорового способу життя, підвищення соціальної активності і зміцнення здоров'я учнівської молоді, поліпшення національно-патріотичного виховання школярів 5-10 класів загальноосвітніх навчальних закладів Луцька.

Здобувши перемоги у 4 видах програми з 5, загальне перше місце у І групі святкували минулорічні переможці міських, обласних і учасники цьогорічного Всеукраїнського фіналу, команда ЗОШ №11 (вчителі фізичної культури Микола Янчук, Святослав Губський). Друге місце у господарів – команди НВК № 24 (Віктор Єзерський). Третє – у команди ЗОШ №19 (Василь Романів).

У другій групі перемогу святкували спортсмени НВК №22 (Вадим Демчук, Андрій Климюк). Другою стала команда НВК № 9 (Тетяна Хомич). Третє місце виборола команда гімназії №18 (Анна Ткачук).
По закінченні змагань переможці і призери Фестивалю, а також кращі команди у спортивних видах програми і конкурсі знавців історії нагороджені дипломами комітету по фізичній культурі та спорту і кубками від управління освіти.
Як і у минулому році, право представляти наше місто під час обласного фестивалю, згідно з кращими показниками результатів, серед команд двох груп виборола команда ЗОШ №11.
До слова, міський тур фестивалю, який організували комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради, управління освіти та міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», традиційно відбувся на спортивній базі НВК № 24.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Достали всі Показати IP 25 Жовтня 2013 19:43
Волинець ну коли ти вже пропадеш. Іди вже .... з освіти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus