USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Найкраще у шашки грають лучани. ФОТО

28 Березня 2011 13:15
Понад 60 чоловіків та жінок у складі 12 команд з міст та районів Волині змагалися у грі в шашки.
Змагання з шашок серед ветеранів по програмі VІІ обласної спартакіади «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх – радість життя» відбувалися 26 березня на базі шахово-шашкового клубу «Біла тура», - повідомили в обласному центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Переможцем серед чоловіків став Павло Гончарук з Луцька. Друге місце зайняв Валерій Поляков з Ківерцівського району, а третє Іван Солтис з Горохівщини.
Серед жінок переможцем стала Світлана Парамончук з Маневицького району, друге місце – у ковельчанки Тетяни Портянко, а третє в лучанки Галини Трач.
У загальнокомандному заліку перемогу отримала команда з міста Луцька. Друге місце зайняли ветерани з Ковеля, а третє у команди з Камінь-Каширського району.
Переможці та призери змагань були нагородженні грамотами, дипломами та медалями від організаторів змагань.
Наступний вид VІІ обласної спартакіади «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх – радість життя» з міні-футболу відбудеться в травні 2011 року в Ковелі.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus