USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Найкраще зіграли у волейбол луцькі ветерани. ФОТО

21 Березня 2011 14:49
У змаганнях з волейболу серед ветеранів «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх – радість життя», що проходив 19 березня серед міст та районів Волині, перемогу здобула команда з обласного центру.
Друге місце – в Луцького району. Третє місце посіла команда з Любешівського району. Про це повідомили в обласному центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Загалом у змаганнях взяли участь 12 чоловічих команд, близько 130 ветеранів з Ковельського, Любешівського, Ратнівського, Камінь-Каширського, Маневицького, Рожищенського, Луцького, Шацького, Старовижівського районів та міст Ковеля, Нововолинська, Луцька.
Переможці та призери змагань були нагородженні грамотами, дипломами та медалями від організаторів змагань.
Наступні змагання з шашок за програмою VІІ обласної спартакіади серед ветеранів «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх – радість життя» відбудуться 26 березня 2011 року в місті Луцьку у шахово-шашковому клубі «Біла тура».
Захід організували управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації спільно з обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus