USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Новини АДФ: чемпіонат у двох лігах і дитячі змагання

27 Квітня 2018 07:42
Асоціація дворового футболу Волині продовжує підготовку до регулярного чемпіонату, що стартуватиме в кінці травня.

Голова АДФВ Микола Озюк розповів, що цього року асоціація проведе регулярний чемпіонат відразу у двох лігах. Крім того, одночасно відбуватимуться змагання для дітей у вікових категоріях U-12 та U-16.

Для розминки перед чемпіонатом АДФ минулого тижня провів кубок асоціації у трьох рейтингових групах.

У фіналі Bronze Cup зіграли команди луцького «ГПЗ» та ковельські «Козаки» (Ковель). Самовіддані ковельчани, хоч і невеликою кількістю гравців, але нав’язали боротьбу лучанам. Проте бронзовий кубок дістався «ГПЗ».

Фінальний поєдинок Silver Cup між WestNet та «Іскрою» був дуже непоступливим й усе вирішила серія пенальті, де фортуна усміхнулася WestNet – 5:4!

Не менш драматичним був фінальний поєдинок у Grand Cup, в якому зустрічалися «Кременець» та «Шігірюм» (Прилуцьке). Футболісти з Прилуцького камбеком перевели гру в серію пенальті (основний час – 3:3) й перемогли у ній з рахунком 3:2.

Фото Миколи Мартинюка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus