USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Оболонь-Бровар» Київ – «Волинь»: 0:1. Огляд матчу

13 Квітня 2018 20:42
Матч «Оболонь-Бровар» Київ – «Волинь» завершився перемогою гостей з рахунком 0:1, йдеться на сайті «Волині».

Перший тайм досить активно розпочали господарі поля: столичні суперники «Волині» мали дві хороші нагоди, аби відзначитися, і обидві були у Ярослава Гурмака. Утім, в першому випадку після виходу в контратаку його удар потягнув Богдан Когут, а в другому головою «двадцятка» опонентів не влучив у дев’ятку наших воріт.

Поміж цими моментами шанс відзначитися був і у наших футболістів – Рудольф Сухомлинов пройшов двох суперників на правому фланзі та виконав точний простріл у центр карної зони на Андрія Яковлєва, який, на жаль, не зумів як слід влучити по м’ячу.

Ближче до середини тайму «Волинь» почала перехоплювати ініціативу та потроху притискати «броварів» до власного штрафного майданчика, заробляючи при цьому кутові удари. Один з таких «корнерів» завершився взяттям воріт: після подачі Олега Герасимюка Павло Гордійчук гарним ударом головою відправив кулястого у дальній верхній кут воріт колишньої команди – 0:1.

Незадовго до перерви підопічні Віктора Богатиря могли подвоювати перевагу, однак після грубої помилки захисника господарів та передачі Яковлєва Володимир Коробка пробив у Артема Тєрєхова. Таким чином, на відпочинок команди пішли за мінімальної переваги нашого клубу.

У другому таймі «бровари» вирівняли гру, однак до серйозних нагод для взяття воріт «Волині» справа так і не доходила. Більше того, під кінець гри свіжі гравці, яких випустив на заміну керманич «Волині», раз за разом організовували гострі атаки. А на 84-й хвилині наші футболісти взагалі мали подвоювати перевагу: Сіаваш Хагназарі поклав корпус та підловив на льоту м’яч, який відскочив до нього після подачі зі стандарту, однак зі всього маху влучив у поперечину воріт «Оболоні». Покарати волинян за таку нереалізацію господарі поля могли вже у компенсований арбітром час, однак потужний удар Костянтина Коваленка прийняв на себе уже каркас нашої рамки.

У підсумку, фінальний свисток зафіксував першу виїзну перемогу «Волині» цього сезону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus