USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Останній матч ФК «Волинь» на «Авангарді»: як це було

9 Травня 2016 20:02
Незважаючи на проливний дощ, відчутну фізичну перевагу гостей матчу та розуміння того, що цей поєдинок є останнім матчем, який ФК «Волинь» зіграє на домашній арені, віддані вболівальники до останньої хвилини зустрічі були з улюбленою командою. А після фінального свистка найпалкіші навіть вибігли на поле, аби подякувати за гру.

Зустріч видалася напрочуд емоційною – динамічний початок відразу дав зрозуміти присутнім, що так просто перемогу «Дніпру», для якого цей матч також був важливим, віддавати «хрестоносці» не збираються. Враховуючи кількість гольових моментів, ця гра стала однією з найвидовищніших з-поміж останніх.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ВОЛИНЬ» – «ДНІПРО»: 2 – 3. ВІДЕО ГОЛІВ

Підтримати команду прийшло чимало лучан, також приїхали гості з Дніпропетровська. На заваді їм не стала навіть сильна злива, яка розпочалась під час другого тайму – вболівальники до самого кінця матчу не покидали стадіон, підтримуючи улюблену команду.

«То небеса плакали за ФК «Волинь», - іронічно спілкувалися після матчу «кузьмичі», покидаючи стадіон.

Особливо в плані підтримки відзначилися фани «Волині» – раз по раз на «секторі» вибухала піротехніка, хлопці жартома штовхалися та, звичайно, невтомно «заряджали» за рідний клуб.


Проте, ще більші емоції вирували на полі. Дійшло навіть до конфлікту між футболістами: в штрафній зоні посперечалися гравець «Дніпра» Артем Федецький (який колись теж грав за «Волинь») та голкіпер червоно-білих Богдан Шуст. Коментатори матчу навіть встигли пригадати нещодавній інцидент з бійкою гравців «Динамо» та «Шахтаря» на полі під час гри, проте футболісти за декілька секунд потиснули один одному руки та розбіглися.


Зрештою, «Волинь» втратила декілька, здавалось би, «стовідсоткових» гольових моментів, а тому так і не змогла вибороти хоча б нічию з гостями зустрічі: фінальний свисток зафіксував рахунок 2:3 на табло.

Після цього десятки фанатів вибігли на поле для того, аби подякувати футболістам за самовіддану гру. Інші глядачі підтримували їх із трибун, скандуючи назву улюбленого клубу.

Наставник «Дніпра» Мирон Маркевич під час післяматчевої прес-конференції був небагатослівним. Зауважив, що «Волинь» показала себе з найкращого боку, проте залишився задоволений, що його клуб зайняв ІІІ місце у чемпіонаті України. «Це було принципово для нас. Готуватимемось на кубок ліги Європи», - резюмував він.

Старший тренер ФК «Волинь» Володимир Дикий, який заміняє на тренерському посту дискваліфікованого Віталія Кварцяного, зауважив, що гра була рівною, проте, коли рахунок був 1:1, волиняни мали три гольових моменти, які не змогли реалізувати.

Проте Дикий декілька разів заявив, що тренерський склад не має жодних претензій до гравців.

«Дякую їм за чесність, порядність. Щодо самовіддачі та професіоналізму немає до жодного з них претензій у тренерського складу. Вони проявляли характер, за це їм дякую», - заявив Дикий.
Артем Федецький з сином
Артем Федецький з сином
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ги ги ги Показати IP 9 Травня 2016 20:32
А чому б не признати що зустріч за звичкою продали
Стьопа до ги ги ги Показати IP 10 Травня 2016 18:42
Це було добре видно по Маркевичу! Весь червоний від коньяку, він ходив кругами з опущеною головою, абсолютно спокійний, навіть не дивився на поле, бо добре знав, що матч його. Третє місце йому було конче потрібно і "партнери" по Коломойському мусили подарувати йому перемогу :)
тиць-здиць Показати IP 9 Травня 2016 21:01
" Артем Федецький (який колись теж грав за «Волинь»)" - ану вточніть конкретно коли це було? (сезон, тур, з ким грали?)
Leonid Показати IP 9 Травня 2016 22:36
Та ніколи :)
Леоніду та іншим Показати IP 9 Травня 2016 23:24
Федецький у дитячо-юнацькій футбольній лізі України виступав за «Волинь». 1998 р.
FC Показати IP 10 Травня 2016 07:44
Ну все, з усіма попрощались, пофоткались? З Кобою... Було з Ярмолою, Пятовим... фоткались, а тепер...:( Фсе - фініта-ля... :(
вболівальниця Показати IP 11 Травня 2016 00:18
Дуже шкода з нашою рідною і найкращою командою прощатися! я через ФК ВОЛИНЬ почала футбол дивитись, а тепер за кого вболівати???.......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus