USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Тренер ФК «Волинь» подякував футболістам за самовіддану гру

7 Травня 2016 19:25
Старший тренер ФК «Волинь» залишився задоволений грою своїх підопічних, незважаючи на те, що вони програли з рахунком 2:3 сильнішому «Дніпру». Подякував їм за самовіддану гру, чесність, порядність.

Про це йшлося під час післяматчевої прес-конференції тренерів.

Наставник «Дніпра» Мирон Маркевич під час післяматчевої прес-конференції був небагатослівним. Зауважив, що «Волинь» показала себе з найкращої сторони, проте залишився задоволений, що його клуб зайняв ІІІ місце у чемпіонаті України.

«Це було принципово для нас. Готуватимемось на кубок ліги Європи», - резюмував він.
Старший тренер ФК «Волинь» Володимир Дикий, який заміняє на тренерському посту дискваліфікованого Віталія Кварцяного, зауважив, що гра сподобалась вболівальникам, адже було багато голових моментів. Тим паче, що це - остання домашня гра ФК «Волинь».

З його слів, гра була рівною, проте, коли рахунок був 1:1, волиняни мали три голових моменти, які не змогли реалізувати.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ВОЛИНЬ» – «ДНІПРО»: 2 – 3. ВІДЕО ГОЛІВ

«Хлопці старались, але якщо грати на рівних з командою рівня «Дніпра», треба бути дуже підготовленим», - заявив Володимир Дикий та зауважив, що команда не була на зборах, адже організувати їх клубу просто не дозволили. В той час, коли «Дніпро» мав їх двічі. Відтак, «хрестоносці» могли виглядати привабливішими у фізичному плані.
Проте Дикий декілька разів заявив, що тренерський склад не має жодних претензій до гравців.

«Дякую їм за чесність, порядність. Щодо самовіддачі та професіоналізму немає ні до одного з них претензій у тренерського складу. Вони проявляли характер, за це їм дякую», - заявив Дикий.

Зауважимо, що гра була дійсно видовищною. Незважаючи на проливний дощ, вболівальники відсиділи всю зустріч на трибунах, переживаючи за «хрестоносців». Насамкінець зустрічі на поле вибігли фанати «Волині» для того, аби подякувати гравцям. В той час, коли трибуни скандували: «Дякуємо!».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Уболівальник Показати IP 8 Травня 2016 08:31
Футболістам Волині - спасибі за гру, повага їм і респект ! А федерацію футболу Волині, тренерський штаб, недолугий, криворукий і захланний менеджемент гнати шомполами через коридор ганьби через поліські болота до кордонів України за те, до чого вони довели команду. А після заслуховування звіту про результати сезону, громадського осуду, грому і блискавок фанів і, більш ніж впевнений, прокурорських розслідувань декому може і бігти не треба буде - він просто посидить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus