USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Перестрілка» під Луцьком: Самооборона проти Автомайдану

12 Червня 2015 00:15
Пейнтбольний поєдинок відбувся між активістами ГО «Автомайдан України» і «Самооборона Волині». Дві «конкуруючі» організації влаштували «стрілянину» на закинутій військовій частині в Гаразджі. В результаті бою перемогу отримала Самооборона.

Ідею поєдинку висунули автомайданівці, саме вони кинули виклик та влаштували змагання. Зі слів організаторів, це хороший спосіб виплеснути негатив та з’ясувати відносини мирним способом. «Ми готуємося, нам треба завжди бути напоготові», - сказали учасники. Варто зазначити, що сили були нерівними, адже всього шестеро представників Автомайдану боролися проти дванадцяти гравців Самооборони.

Серед чоловіків у камуфляжі в одній з команд виділялася тендітна жінка. Це Тетяна Толкаченко – учасниця Веломайдану та громадська активістка. Вона веде активний спосіб життя та часто бере участь в подібних заходах. До слова, до місця призначення Тетяна прибула власним транспортом – велосипедом.

Увагу привернули і батьком з сином, гравці команди Самооборони. Попри свій юний вік, школяр Максим активно займається волонтерством та разом із батьком допомагає бійцям армії. Хлопець щонеділі фасує сухпайки для солдатів, бере участь у проекті «Озерний вітер» - створенні творчого простору для переселенців та постраждалих в АТО, а також чергує у штабі Самооборони.

Один із організаторів, автомайданівець Олег Бондарук, зазначив, що гра допомогла розрядитися і відпочити, а також виплеснути зайву агресію і «розібратися» з противниками. А одним з кульмінаційних моментів змагання стала «смерть» учасника від пострілу гравця своєї ж команди. Всі учасники гри лишилися задоволені і пообіцяли неодноразово влаштовувати такі поєдинки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
аноним Показати IP 12 Червня 2015 05:42
трататата пиу-пиу, бах, бах, ай, ой, трататата... поиграли в войнушку.
бандеровець Показати IP 12 Червня 2015 06:04
прям ХЕРОЇ
Вадюсік Показати IP 12 Червня 2015 06:49
Реально придурки - на війну їдьте, там стріляйте, а не хе...нею займаєтесь!!!
Волинянка Показати IP 12 Червня 2015 07:39
Чого розторохтілись наче курі в курнику? - Hаука не вовк в ліс не втече...
Йухан Показати IP 12 Червня 2015 07:55
Дуже важлива новина. Побільше таких.
Всезнайко до Йухан Показати IP 12 Червня 2015 10:52
А я заголовок прочитав і вже почав радіти... Думав, що почали валити одне другого, а тут така туфта...
Жанна Показати IP 12 Червня 2015 08:57
Як по мені, то це плівок в обличчя воїнам на сході...
мішка до Жанна Показати IP 12 Червня 2015 09:11
і з якого переляку? Вони що нарядились у ВСУ і попочленців? Чи ще в якісь рольові приколи? З звичайного пейнтбола роздуваєте якусь уйню, напару з "відправляльниками в АТО"
висновок Показати IP 12 Червня 2015 09:04
Усіх в АТО.
Лучанка Показати IP 12 Червня 2015 09:47
А я б відправила в АТО в першу чергу тих, хто пише тут всякі дурниці і всяку фігню. Хай там блєскнуть розумом і проявлять геройство. А то що не новина, то вони раді старатися обгадити все і всіх. Люди, не дивіться на когось і не судіть, краще починайте з себе і проаналізуйте своі вчинки!!! Буде більше толку, аніж сидіти тут і сморід розводити.
люк до Лучанка Показати IP 12 Червня 2015 10:06
хто ж ти?
Хлоп Показати IP 12 Червня 2015 10:02
Я не зовсім розумію причину, чтому ВН виклало це в новини. Ну погралися хлопці в пейнтбол. Тільки вони гралися? Більше ніхто не грається і не збирається? Це зараховується самообороновцям та автомайданівцям як патріотизм, готовність до самопожертви, готовність зі зброєю в руках захищати рідну неньку, чи вони потім пішли у воєнкомат за справками учасників АТО?
Петро Показати IP 12 Червня 2015 10:53
Крім того, що викладено в інформації треба було шини попалити, скоїти напад на пост ДАІ (тема зброї), поставити Гуню на коліна, побити вікна в держустановах... Бо що вони ще можуть крім "маскі-шоу"?
Курятнік) Показати IP 12 Червня 2015 12:27
кво-кво) чо самі не в АТО кури?
змей Показати IP 12 Червня 2015 14:41
Я вже повернувся з АТО,натерпівся.А ці "самохвали" вже дійсно за...ли.За що живуть і граються,за людські гроші напевно.Туди їх,в реальність.Прошу ВН, не непоказуйте більше цих трутнів.
Лучанин Показати IP 12 Червня 2015 22:00
Класно хлопці і дівчата. Разом ви сила. Слава Україні і її захисникам, яких ви годуєте, одягаєте, і взуваєте! Не до всіх звичайно вдається доставити необхідні речі, але ті, які їх отримують дуже вам вдячні. Ниття і виття маргіналів підтверджує, все правильно робите, а тепер ще й показали, що між вами немає ворожнечі, хіба спортивний азарт. Молодці, так тримати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus