USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь»-«Ворскла». «Трилер»: 0:0

23 Березня 2014 16:48
У неділю, 23 березня, луцька «Волинь» в рамках 22 туру чемпіонату України прийняла полтавську «Ворсклу».

Матч розпочався о 15-ій годині на стадіоні «Авангард». Це - перша домашня офіційна гра волинян у 2014 році в Луцьку.

Напружена та емоційна гра, яку коментатори навіть назвали трилером, закінчилася із рахунком 0:0. Багато гольових моментів, які мали місце під час матчу, наші краяни використати не змогли.


Зауважимо, травму під час гри отримав нападник Дмитро Козьбан. Йому наклали пакет з льодом до ноги і відвели до швидкої допомоги, яка чергувала на стадіоні.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ВОЛИНЬ» – «ВОРСКЛА»: РОЗВІДКА ВН

Головний тренер луцького клубу Віталій Кварцяний на грі був відсутній, він наразі перебуває на лікарняному. Його роль виконував старший тренер Володимир Дикий.
Під час голосування, яке тривало онлайн, кращими гравцями матчу любителі спорту у складі "Волині" обрали півзахисника команди Еріка Бікфалві, а у складі "Ворскли" - ворортаря Дмитра Непогодова.

Зі слів коментаторів та експертів значно яскравіше у першій половині змагань виглядала команда Луцька, проте рахунок у матчі так і не був відкритий до фінального свистка.


Склади :

Головний суддя: Сергій Лисенчук (UA)


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus