USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький «воїн» став призером міжнародного турніру з ММА

29 Серпня 2018 22:48
Чемпіон клубу «Воїн» Олексій Бондаренко став призером Міжнародного турніру зі змішаних єдиноборств ММА, який відбувся у Чернівцях.

Про це у Фейсбук повідомив тренер клубу «Воїн», майстер спорту з боксу Дмитро Василенко.

Він зазаначає, що у спортивному клубі «Воїн» підбили підсумки літнього сезону, а він виявився гарячим та непростим, але водночас плідним.

Завдяки підтримці Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», добрій волі партнерів клубу, чіткій координації Волинської обласної федерації змішаних єдиноборств ММА та бойового самбо, тренерський склад СК «Воїн» зміг реалізувати намічені плани в повному обсязі, зазначив Дмитро Василенко.

«Маючи давні дружні стосунки з президентом WAKO України Ольгою Павленко, ПСК «БАРС», його засновником Володимиром Коржаком та з бійцями цього клубу, «Воїну» вдалося долучити до сумісних тренувань з кращими бійцями з кікбоксінгу України, як юнаків, так і дорослих спортсменів клубу.

Загалом Мекку українського кікбоксингу, маленький Таїланд – заміську спортивну базу ПСК "БАРС" за червень-липень відвідали 19 представників СК «ВОЇН». Після двотижневого циклу напружених тренувань на базі бійці клубу побували і на морі. Сонце, вода, різноманітне харчування та розваги - найкращий релакс», - йдеться у дописі.

Серпневий збір став другим етапом підготовки бійців клубу до Чемпіонату Європи з бойового самбо та Чемпіонату світу з ММА. Завдяки зусиллям президента Федерації України з бойового самбо у Волинській області Олександра Редька, спортсмени «Воїна» мали змогу тренуватися під керівництвом та в компанії Генадія Горохова, Дмитра Бабійчука, Дмитра та Владислава Порубченків, Ярослава Амосова. Ці титуловані спортсмени передавали свій досвід молодим бійцям клубу «Воїн».

Крім того, у селі у селі Деревок Любешівського району відкрили спортивний зал, аби місцеві дітлахи могли навчатися азам змішаних єдиноборств.

Вдалося це здійснити за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у рамках соціального проекту Ігоря Алексеєва «Воїнами не народжуються». У новому залі діти тренуватимуться під керівництвом фахівця - вихователя Василя Корця.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus