USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Що найбільше у Луцьку сподобалось чеченським бійцям. ФОТО. ВІДЕО

2 Вересня 2013 08:00
Вже по-троху звикаєш до відповіді на питання, чим найбільш славне місто Луцьк в очах приїжджих гостей. Часто ті кажуть: дівчата – у вас дуже симпатичні дівчата.

Так, спортсмени, уродженці міста Грозний, що в Чечні, а наразі – мешканці Парижу, виступили в Луцьку. 19-річні брати Хасан і Хусейн Асхабови продовжили серію безпрограшних боїв у нашому місті під час міжнародного турніру зі змішаних єдиноборств, який 31-ого серпня відбувся у Луцькому замку.



Наполегливо намагаючись дізнатись, що ж у місті сподобалось хлопцям, отримую однозначну відповідь: девушки у вас красивые.

«В Париже девушки некрасивые. В Украине – напротив. Мне вообще нравятся только чеченские и украинские девушки», - коментує один з братів-близнюків Хасан.
Досить скромно зауважує, що дівчини зараз нема ні в одного, ні в іншого.

Хлопці розповіли, що з 12-річного віку займаються бойовими мистецтвами, понад рік тренуються і проживають в Парижі. Жодного бою вони, до речі, ще не програли.
Наголошують на тому, що в столиці Франції їм дуже подобаються тренування. Мовляв, тренери мають підхід до кожного бійця.

Заочно навчаються в Москві на спеціальності «юрист». Між іншим, усміхаються хлопці, зі школи їх вигнали. Як не дивно, через бійку.

У Луцьку спортсмени – вперше. Виокремили симпатичних дівчат, і дуже холодну погоду. В обох – нежить. Кажуть, Київ зустрів їх незвичними температурами.

Попри те, що усі бої хлопці виграють, а Луцьк не став виключенням, на питання, чи переживає перед боєм, Хасан зауважує: «Да. Любой спортсмен немного переживает перед каждым боем».



Уже після завершення, фотографуючись із масою охочих, брати зауважили, що ніякі вони не зірки, а звичайні люди.



Своєю черго, їх здібності виокремив президент федерації змішаних єдиноборств PROFC-УКРАЇНА, президент федерації бойового самбо України Ельхан Велієв. Він резюмував: «Молоді юнаки показали техніку бою. Роботи ще багато, однак саме вони – одні з найуспішніших та найбільш перспективних бійців Росії».




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Вася Показати IP 2 Вересня 2013 08:10
А наші луцькі бл.... ну чи симпатичні дівчата вже до горних коз... ну чи пацанів підтянулись. Де от національна гордість?
BoVdur до Вася Показати IP 2 Вересня 2013 09:10
А у Василя тієї "національної гордості" ("жаба давить")чи то типового для пересічного українця комплексу неповноцінності "по вінця". А панночки (І.К. і Ю.Ф.) дуже чарівні і не лише зовнішньо...
123 Показати IP 2 Вересня 2013 08:40
Якось не толерантно... Але правда.
Люба з Великої Деражні Показати IP 2 Вересня 2013 12:25
О, Боже, какой хачина! Я хочу от тебя сина! Я хочу от тебя почку, і точка!!!
Інна Показати IP 2 Вересня 2013 12:31
Дуже симпатичні хлопці. Дуже фотогенічні.
Мишко Показати IP 2 Вересня 2013 15:55
От для чого писать всякі гадості?Нам друзі треба не чеченців принижувати в інтернеті, а самим ставати сильнішими в реальному житті. Писати гадості в інтернеті- показник відсутності сміливості і розуму
Таня Показати IP 2 Вересня 2013 17:34
Насправді, хлопці дуже гарні і комунікабельні.
РЯТУЙТЕ УКРАЇНУ ХЛОПЦІ !!!! БЕЗ ЛІНКІВ Показати IP 2 Вересня 2013 19:14
Клята алко-зараза уразила українців. От тому і живемо в такій ж*пі, бо всі бухають кругом, п"яні повертаються вночі з гулянок, сцють і блюють в ліфті, засер*ють під"їзди, а потім всі дивуються, чого бардак кругом такий! Кляті алканафти придумали собі "священний напиток", і тичуть те лайно всім "випий з нами", "ти мєня уважаєш", і ніяке свято без того лайна не обходить, "освячують" тим спиртовим лайном все - від весілля до похорону... потім сідають п"яні за руль, калічать і убивають людей... Замість того, щоб вкладати гроші в родину, в зручний побут, то пропивають, прогулюють все на тупих п'янках-гулянках, і попридумували дебільних прикмет "на коня", "за здоров'я" - а насправді тільки біда і болячки від того бухла! Не буде в цій країні порядку доки алкоголь має такий "культурний вплив" на всі явища! =========== Більшість злочинів в Україні скоюється у стані алкогольного сп'яніння НЕ ДОПУСТИМО ПОШИРЕННЯ АЛКОЗАРАЗИ!!! ЗА ТВЕРЕЗУ НАЦІЮ!!! СЛАВА УКРАЇНІ - ГЕРОЯМ СЛАВА!!!! ============== Ганьба алкогольним "цінностям" та алконафтам!!!!!
рембо Показати IP 2 Вересня 2013 21:11
бої були комерційні! на місцевих змаганнях з карате, муай-тай, боксу і т.п. набаго видовищніше.
С до рембо Показати IP 2 Вересня 2013 22:30
НЕ РІВНЯЙ І НЕ ПУТАЙ ..... З ПАЛЬЦЕМ.!!!Е РІЗНИЦЯ КОЛИ ТІЛЬКИ БОКС,АБО МУАЙ-ТАЙ-І КОЛИ І БОКС І МУАЙ-ТАЙ І САМБО І ДЗЮДО І БОРОТЬБА...!І ОДЯГТИ ПЕРЧАТКИ БОКСЕРСЬКІ А СУПЕРНИК ПЕРЧАТКИ З МІКСА .В БОКСІ ЧИ КАРАТЕ ,В НОГИ НЕ ПРОЙДУТЬ І НА ПІДЛОГУ НЕ ПРИЗЕМЛЯТЬ СПИНОЮ АБО ГОЛОВОЮ.бої були комерційні-ЗВІДКИ ІНФОРМАЦІЯ ТАКА)))
С Показати IP 2 Вересня 2013 22:35
В КОЖНОМУ ВИДІ СПОРТУ Е СВОЯ ВИДОВИЩНІСТЬ І ДОБРЕ ,ЩО ЛЮДИ ЗАЙМАЮТЬСЯ,ВИСТУПАЮТЬ І НЕ ВАЖЛИВО ЯКИМ ВИДОМ ЕДИНОБОРСТВ!А НЕ НА ЛАВКАХ І ПО БАРАМ ВЕЧОРАМИ ПРОСИДЖУЮТЬ З АЛКОГОЛЕМ І ТАБАКОМ
Рома Показати IP 3 Вересня 2013 02:56
Добре, що хлопцям в нас сподобалося! І дівчата наші найгарніші, теж правда. Чеченські дівчата-мусульманки до весілля ні-ні - харам, парижанки, за їх словами, страшні, а наші дуже гарні, і просити довго не треба. Так що я радий, що хлопці в нас добре провели час з кобітами. Приїжджайте іще, кобіт у нас багато, навіть є гарніші, ніж на фото. Будемо на вас чекати!
Вася Показати IP 3 Вересня 2013 09:13
Ущербні ви люди. Причом там алкаши. Сам ти бувший алкаш якшо таке пишеш. Я вів до того шо не треба "пілоткою" трясти перед першим горним коз.... Наші давалки просто думають шо в горних х..р до колін:) І в Луцьку вже немає кому давати то вони приїзжим пропонують. Панночки вони? Якби чиченські панночки так себе вели то пі.....лей як мінімум вигреблиб. А нас бля...тво нормою рахується.
Питання до Вася Показати IP 3 Вересня 2013 15:54
А ти свічку тримав?
klm Показати IP 3 Вересня 2013 20:36
Вася правий 100%.Наші ку..и кому хош відс...ть аби вчепитися і під кого хоч ляжуть аби вирватись з (-лайна-) тобто з нашоі батьківщини,а тут Париж!!!!!!! Чого уж там,павезло..
Вова до klm Показати IP 4 Вересня 2013 09:36
Не суди по собі і по свому опиту,який ти ,такі тобі і попадають)))
Дмитрий..... до klm Показати IP 27 Вересня 2013 10:28
Да ты и сам "лайно" значит))))жаба давит ,что на тебя как на дер...о смотрят девушки
кум Показати IP 3 Вересня 2013 21:47
А панночки (І.К. знаю її,
...Васі Показати IP 4 Вересня 2013 11:29
а Васі певно ніхто вже не дає от він і біситься, були б в нас нормальні мужики наші дівчата на іноземців не заглядалася, а так...а хлопці дійсно дуже гарні
Вова до ...Васі Показати IP 4 Вересня 2013 11:52
В тому то і справа,спочатку причину в собі хай шукають такі як Вася,а потім наших дівчат критикують,і ображати і висловлюватись про жіночу стать взагалі не по чоловічому,якаб дівчина не була,а якщо ведуться на іноземців,то треба задуматись і подивитись "деяким" в дзеркало!!!
А хто сказав що всі ведуться? до Вова Показати IP 4 Вересня 2013 18:58
Хто сказав, що всі ведуться на тих унтерменшів? Ти свічку тримав?
Вася Показати IP 5 Вересня 2013 08:17
О ще бл....і обявились. Колег своїх захищають. Не праві ви. Має бути чиста і горда нація. Де ви бачили шоб мусульманки чи жидівки на інших кидались. І наші мужики та непричом. От мусуманин зразу в гризло бє.
Вова до Вася Показати IP 5 Вересня 2013 09:47
"мусульманин зразу в гризло бє"-а ти водку пьеш і мати гнеш?
Вася Показати IP 5 Вересня 2013 11:20
Вова? Ти шо зі мною разом пив чи як? Шо таке городиш? Чи ти тоже чеченця хочеш?:) Я про те писав, що не чеченці ті наших кубіт шукали, самі вони прибігли до них. От і питання чи бл...і вони чи ні.
)))))))) Показати IP 12 Вересня 2013 22:09
бля....та 100%комерція!!! хотіли баблішка рубанути )))))))))))) але якби організатори хоть трошки в спорті тямили...делетанти )))))))))) і С бля ти в боксі,МУАЙ ТАЙ і в усьому іншому просто мясо))))))
Дмитрий до )))))))) Показати IP 27 Вересня 2013 10:34
Аты кто вообще и что организовал и что сделал,..должны наоборот радоваться что у вас такое прошло событие,ато хрень писать,и не имя и не фамилии...,а ты спец по таю и боксу.,так подай заявку ,выступи на PROFC а тогда будеш говорить где мясо и где делетанты,или зависть раздерает,во народ...,а символами подписываться вообще трусость и нехорошо,...и даже если комерция,а ты как думалза грамоты выступать,покажи ты на что способен умник
Дмитрий до )))))))) Показати IP 27 Вересня 2013 10:36
сам наверное непротив бабла рубануть,да ноги коротки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus