USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шумахер може повернутися у «Формулу-1»

30 Листопада 2009 16:39
Семиразовий чемпіон світу Міхаель Шумахер не виключає повернення у «Формулу-1».
Семиразовий чемпіон світу Формули-1 німець Міхаель Шумахер підтвердив, що повністю одужав після травм, отриманих минулої зими в аварії на мотоциклі, і дав зрозуміти, що не виключає повернення в Формулу-1 в сезоні 2010 року.
Цього вікенду Шумахер дійсно продемонстрував, що перебуває у чудовій спортивній формі і в блискучому стилі виграв традиційне благодійне змагання з картингу, що в Бразилії проводив пілот Ferrari Феліпе Масса.
Реакція Міхаеля на запитання місцевих репортерів про можливе повернення у Формулу-1 була загадковою: «Хто знає?».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
seal Показати IP 30 Листопада 2009 18:32
Ну що ж Червоний Барон не може жити без шалених швидкостей, не вистачає адреналіну! А те, що з його участю перегони Формули-1 стануть цікавішими, в мене сумнівів не викликає. Адже прізвище Шумахер вже перестало бути власне його прізвищем. Так зараз називають багатьох водіїв, які люблять прокататися з вітерцем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus