USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Словацький футболіст «Волині» спілкувався з фанами віртуально

19 Вересня 2013 08:52
Словацький захисник луцької «Волині» Ян Масло провів чат-конференцію із уболівальниками. Спочатку гравець трішки хвилювався, відповідаючи на віртуальні запитання своїх фанів, але у другій частині розмови жодного натяку на це вже не залишилося. Прес-служба лучан заявила, що незворушний і непоступливий на полі, Ян Масло відверто відповів на всі питання читачів ФБ-сторінки луцького клубу.

Зокрема він розповів про успіхи в опануванні мови (російською Ян володіє чи не найкраще з-поміж усіх легіонерів «Волині»), про важкі часи у «Волині», коли Масло не потрапляв навіть у заявку команди («не думав про те, щоб покинути «Волинь»), про способи мотивації від головного тренера, про словацький футбол та захисників-кумирів.

Стосовно гри збірних, то Ян вважає, що його рідній словацькій збірній не поталанило в останніх матчах проти Боснії та Греції, а якщо Україна поїде до Бразилії, то він вболіватиме за нашу національну збірну на мундіалі.

Були, звісно, й питання «не про футбол». Виявилося, що Яна кличуть «Джонні» не тільки в команді, але й в родині та серед друзів. Луцьк словаку подобається, особливо замок та парк в центрі міста. Крім того, Масло пообіцяв старатися, аби команда менше пропускала, а також забивати під час підключень до атак, так, як це було у кубковому матчі проти «Іллічівця» два роки тому, коли «Джонні» забив свій дебютний гол у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus