USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Сьогодні стартує чемпіонат Європи з футболу «Євро-2016»

10 Червня 2016 12:24
У Франції сьогодні, 10 червня, стартує 15-й чемпіонат Європи з футболу «Євро-2016». У матчі-відкритті на паризькому стадіоні «Стад-де Франс» збірна Франції сьогодні зіграє із командою Румунії, - інформує РадіоСвобода.

Загалом 24 збірні упродовж місяця у десяти французьких містах змагатимуться за звання чемпіона Європи.

Так, збірна України на груповому етапі зіграє під час «Євро» 3 матчі. Перший поєдинок відбудеться вже цієї неділі у Ліллі проти збірної Німеччини. Наступні матчі українців у Ліоні – з командою Північної Ірландії та в Марселі – з Польщею.

Через терористичну загрозу за безпеку у Франції відповідатимуть 90 тисяч силовиків. Представники Державної прикордонної служби України також нестимуть службу в аеропортах Парижа, Марселя, Ліона і Лілля у рамках спеціальної операції «Єврокубок-2016».

Фінал Євро-2016 відбудеться 10 липня.

Всім активним футбольним вболівальникам Інформаційне агентство Волинські новини приготувало сюрприз.

Всі охочі можуть скачати календар чемпіонату Європи з футболу - 2016.

В календарі вказані розклад матчів групової стадії, країни, які беруть участь у чемпіонаті та є місце, куди можна вписувати результати 1/8, 1/4, 1/2 фіналу та самого фіналу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus