USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Старий Луцьк» взяв переконливий реванш над «Черкаськими Мавпами-2». Фото

10 Лютого 2019 16:03
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» зумів взяти переконливий реванш за вчорашню прикру поразку від «Черкаських Мавп-2» - 79:64.

Матч Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу відбувся 10 лютого в ОДЮСШ.

У вчорашньому матчі, вигравши першу чверть, «Старий Луцьк - Унвіверситет» зазнав поразки від передостанньої команди чемпіонату - 64:87. Тож сьогодні луцькі баскетболісти хотіли за всяку ціну взяти реванш.

Як і вчора, перші очки у матчі закинула черкаська команда, однак Федчук відповів «трьохою». Лучани більш вдало діяли на перших хвилинах, а після того, як перевага луцької команди склала шість очок, тренер гостей Едуард Скрипець змушений був брати тайм-аут. Проте це не дуже допомогло «Черкаським Мавпам», адже після цього Швагринський забив «трьоху», а в наступній атаці закинув «ендван». На останніх секундах чверті з-за дуги попав Федчук, що дозволило встановити підсумковий рахунок десятихвилинки 24:9.
Другу чверть краще почали господарі майданчика, про що свідчать п’ять очок на її старті, зокрема трьохочковий від Коцька. Однак далі гравці «Старого Луцька» дещо розслабилися та дозволили скоротити відставання до десяти очок. На велику перерву команди йшли з рахунком 37:27.
Після перерви «Черкаські Мавпи» показали, що вони не хочуть здаватися, та скоротили відставання до п’яти очок – Федчук відповів трьохочоковим, однак Романовський відплатив тим же. За п’ять хвилин до закінчення чверті той же Романовський дальнім кидком скоротив відставання до одного очка - 42:41, реакція Володимира Журжія була миттєвою – тайм-аут. Після цього господарі зібралися і змогли наростити перевагу перед фінальною чвертю до семи очок – 54:47.
А у четвертій десятихвилинці за справу взявся капітан «Старого Луцька» Едуард Федчук, який спочатку реалізував два штрафних, а потім закинув три «трьохи» підряд. Молодь з Черкас намагалася відповідати, але в підсумку лучани довели матч до логічного завершення та зуміли реваншуватися за вчорашню поразку – 79:64.
Найрезультативнішим гравцем матчу лучан став Едуард Федчук, в активі якого 34 очки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus