USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Старий Луцьк» поступився вдома «Черкаським Мавпам-2». Фото

9 Лютого 2019 22:41
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк - Унвіверситет» у домашніх стінах зазнав поразки від передостанньої команди чемпіонату «Черкаських Мавп-2» - 64:87.

Матч Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу відбувся 9 лютого в ОДЮСШ.

Минулого тижня баскетбольний клуб «Старий Луцьк - Університет» двічі на виїзді обіграв «Львівську Політехніку» і сьогодні хотів продовжити переможну серію, однак, забігаючи наперед, скажемо, що не так склалося, як гадалося.

Незважаючи на те, що в гості до Луцька приїхала передостання команда чемпіонату, матч обіцяв бути принциповим, адже за «Черкаських Мавп-2» грають лучани Максим Дейна та Ярослав Войтович. Перші очки в матчі забив саме Дейна. Особливою ініціативою у першій чверті ніхто не володів, але лучанам вдалася серія з чотирьох підряд трьохочкових від Коцька, Глушка, Федчука та Швагринського. Підсумковий рахунок стартової десятихвилинки 19:17 на користь лучан.
Здавалося, що у другій чверті «Старий Луцьк» взяв ініціативу до своїх рук, адже господарі наростили перевагу до шести очок. Однак гості зробили ривок 7:0 та вийшли вперед. А за дві хвилини до кінця рахунок вже був 24:30 на користь «Черкаських Мавп». Тож у другій десятихвилинці гра в господарів явно не пішла, адже за десять хвилин вони закинули лише шість очок на противагу 17 у Черкас. На велику перерву команди пішли з дев’ятьма очками переваги у Черкас – 25:34.
Третя чверть була вже більш рівною, гості чимало йшли в проходи та забивали з-під кільця. У лучан запам’ятався «ендван» від Коцька, але це не дуже допомогло його команді, яка перед фінальною чвертю програвала 40:54.

Войтович на початку десятихвилинки одразу показав, що разом зі свою командою приїхав до рідного міста за перемогою – Ярослав закинув «трьоху», збільшивши перевагу, яка відрізками досягала понад 20 очок. Лише два поспіль кидки з-за дуги від Карпенка та Глушка скоротили відставання до чотирнадцяти очок, однак на більше господарі не спромоглися та в підсумку поступилися 64:87.
Найрезультативнішим гравцем матчу у лучан став Володимир Коцько, в активі якого 20 очок. Також 15 очок закинув Едуард Федчук.

Наступний матч команди зіграють завтра об 11.00.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus