USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Команда краще грає на виїзді, ніж вдома», – тренер «Старого Луцька» про матчі з Черкасами

11 Лютого 2019 11:13
Тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій відзначив, що поразка у першому з двох матчів проти «Черкаських Мавп-2» була дуже болючою для його команди. Також він зауважив, що не розуміє, чому команда краще грає на виїзді, де здобуто вдвічі більше перемог, аніж вдома.

Про це йшлося на післяматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, «Старий Луцьк-Університет» зіграв два матчі проти «Черкаських Мавп-2»: у першій грі лучани поступилися, однак вже в наступній зуміли взяти переконливий реванш.
Гравець «Черкаських Мавп-2» лучанин Максим Дейна, який вперше грав у Луцьку не як гравець луцької команду, розповів, що перед першою грою у нього був певний мандраж, але після того, як забив перші очки, він зник.

«Те, що трибуни свистіли, мене тільки заводило, хотілося більше забивати і грати. У першій грі ми зробили ривок та зробили однакову кількість втрат з лучанами, вони виграли наш щит. Я думаю, що на характері ми показали, що не є відвертими аутсайдерами. У другій грі провально розпочали першу чверть, другу ми виграли, а у третій догнали, однак в четвертій зіграв фактор нехватки фізичних кондицій і вже не грали головою, через те й програли кінцівку», - зазначив Дейна.

З його слів, в команди був поганий процент попадань та зроблена велика кількість втрат: «В першій половині команда Луцька зробила на нашому щиті 15 підбирань, тобто ми програли свій щит. Тому нам потрібно було надолужувати втрати у другій половині».
Своєю чергою, тренер «Черкаських Мавп-2» Едуард Скрипець наголосив, що незважаючи на те, що його команда перемогла у першій грі, вона не була легкою: «У першій грі Луцьк грав не так агресивно. Другу гру вони почали більш жорстко, була силова боротьба. Такі молоді команди, як наша, повинні відчути такий чоловічий баскетбол, але поки ми неготові до такого баскетболу. В нас молоді хлопці, основний кістяк – це 1999-2001 рік народження, тому поки ростемо».

Він зауважив, що прийняв команду лише під час нинішнього сезону, але відмітив прогрес. На його погляд, команда не дуже добре грала у минулому сезоні. Щодо лучан Ярослава Войтовича та Максима Дейни, то Ярослав грав здебільшого на позиції четвертого номера, зараз команда перебудовується, аби він грав на позиції третього номера, тому поки йому трішки важко. «Не скажу, що вони лідери команди, але Дейна, коли були проблеми з великими гравцями, добре виконував свої функції. Зараз у нього трішки менше ігрового часу та інші завдання», - підсумував тренер.
Капітан «Старого Луцька» Едуард Федчук був не дуже багатослівним, він вибачився перед вболівальниками за першу гру, адже йому та команді дуже соромно.

«Думаю, другу перемогу ми присвятимо глядачам. Щоб їх не втратити, ми перемагатимемо в кожній грі», - зазначив капітан лучан.
Натомість головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій подякував вболівальникам, які несамовито підтримують команду останнім часом, адже все, що команда робить, це для них.

«Луцьк для мене не просто місто, адже декілька років я провів тут у якості гравця, мені було дуже приємно грати при заповнених трибунах. Поразка у першій грі дуже болюча. Спочатку не зрозуміли, чому це сталося, адже можна по-різному програвати. Під час другої гри я сказав хлопцям, що якби вона не закінчилася, потрібно віддати всього себе. У першій грі такого не було», - розповів тренер.

Він зауважив, що після поразки у першій грі була неприємна розмова: «Після таких поразок команда або йде вниз, або піднімається, однак хлопці вибрали друге, хоча в другій грі були гойдалки: ми пішли у відрив, потім збилися на індивідуальну гру, мало рухали м’яч та дозволили Черкасам повернутися у гру. За рахунок надзусиль всієї команди ми довели гру до перемоги, яка важлива у психологічному плані та має турнірне значення».
Тренер підкреслив, що команда дуже погано грає вдома, адже на виїзді здобувається вдвічі більше перемог. «На виїзді ми краще пробиваємо штрафні – це такий феномен для мене», - резюмував Володимир Журжій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus