USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Суддя матчу «Волинь» – «Динамо» спізнився на поїзд додому

26 Жовтня 2010 16:55
Після гри «Волинь» – «Динамо» головний арбітр матчу Олександр Дердо спізнився на свій потяг і наздогнав його лише за допомогою службового автомобіля, виділеного ФК «Волинь».
Рефері спізнився на потяг «Ковель» – «Одеса», однак луцький клуб виділив судді службовий автомобіль, який наздогнав одеський поїзд через майже півтори години в Рівному, повідомляє «ТСН».
Під час матчу на луцькому стадіоні «Авангард» відбулася надзвичайна подія – згасли освітлювальні щогли. У грі виникла пауза, під час якої команди і суддівська бригада зібралися біля краю поля і обдумували можливість перенесення матчу.
У цей час наставник господарів Віталій Кварцяний не випускав з рук мобільний телефон, мабуть, намагаючись вплинути на ситуацію за допомогою дзвінків «потрібним» людям. Через 11 хвилин три з чотирьох щогл запрацювали. А ще через кілька хвилин включилися ліхтарі і на четвертій.
У підсумку гру було продовжено на 15 хвилин і Дердо запізнився на потяг, який за розкладом відправляється з Луцька о 19.34.
У Рівному ж Дердо влетів у вагон за п'ять хвилин до відправлення потяга.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
:) Показати IP 26 Жовтня 2010 17:26
Це йому за те, що не видав динамівцю жовту картку :)
Fantom Показати IP 27 Жовтня 2010 08:57
і за те, що не призначив пенальті:)
Ласковая Показати IP 27 Жовтня 2010 09:45
Того він так і судив, бо весь час думав - хоч би на поїзд встигнути. Ха-ха-ха.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus