USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Суркіс звернувся до Ахметова черговим відкритим листом

2 Грудня 2009 17:52
Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс вкотре звернувся до президента ФК «Шахтар» Ріната Ахметова не напряму, а через відкритий лист. Напрошується висновок, що Григорій Михайлович не має номера мобільного пана Ахметова.
У листі, опублікованому на офіційному сайті ФФУ, Григорій Суркіс заявляє, що приймальня Ріната Ахметова не надала можливості поговорити з шефом чільнику Федерації футболу. І саме через це добрі наміри пана Суркіса обговорити ситуацію із запрошенням головного тренера гірників Мірчі Луческу на тренерський місток національної збірної залишилися нереалізованими. Григорій Михайлович, за посередництвом інтернет-ресурсу ФФУ, висловив готовність у будь-який час зустрітися із Рінатом Ахметовим й обговорити можливу зміну роботи Луческу.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
seal Показати IP 2 Грудня 2009 19:14
А Мірча вже заявив, що не має наміру очолювати збірну команду України, але готовий надавати консультації. (За інформацією телеканалу ICTV). Так що п.Суркіс трошки запізнився зі своїм листом.
Ліга КВН Волинь Показати IP 3 Грудня 2009 13:13
Політична війна вже посилилась і футболі, де ці великі дядечки не можуть помиритись , от і воюють, а інтереси країни захищати нікому. Гнати треба того Суркіса

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus