USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинським спортсменам виплатять майже мільйон

26 Грудня 2013 15:32
Колегія управління сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації розглянула питання виплати стипендій та грошових винагород обласним спортсменам і тренерам, – інформує «Волинська правда».

Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Галина Карнаухова зізналась, що не всі волинські спортсмени змогли потрапити у список на виплату стипендій.

«Список осіб обмежений, тому довелось обирати найкращих. Тих спортсменів, які добились найбільших показників у цьому році», – сказала вона. Більшість спортсменів отримають грошову стипендію на один рік, інші – на три. Проте сума грошей може збільшитись або ж зменшитись, залежно від показників спортсмена. Загалом на 2014 рік талановитим спортсменам і тренерам Волині виплатять 783 тисячі 228 гривень. Спортсмени і тренери області серед інвалідів отримають одноразову грошову допомогу в сумі 484 тисячі 320 гривень.

Члени колегії управління сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації зізналися, що у 2013 році волинські спортсмени, які виступали на Паралімпійських та Дефлімпійських іграх показали дуже високі результати. Слід зазначити, що, зі слів Галини Карнаухової, деякі тренери хитрували і вписували у список на грошову допомогу своїх колег: виходило, що в одного спортсмена не один, а два або й три тренера. Тому колегія вирішила в таких випадках ділити грошову допомогу між зазначеними тренерами порівно: «Якщо їх двоє у списку, то хай ділять навпіл. Якщо троє – то по третині. Так ми знівелюємо таке хитрування», – зазначила Карнаухова
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus