USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тайсон обіцяє побити обох Кличків

21 Грудня 2009 12:12
Британець Тайсон Фурі заявив, що поб\'є обох Кличків, Девіда Хея, Кріса Арреолу, Олександра Повєткіна і Едді Чемберса.
Британський боксер Тайсон Фурі заявив, що вже готовий до поєдинків за титул чемпіона світу з братами Кличками , – повідомляє ТСН.
«Я подивився бій Кличко – Джонсон і зрозумів, що можу боротися за титул прямо зараз, – сказав 21-річний британець. – Я також дивився і другий бій – Олександра Устінова з Монте Барреттом. Вони були не в змозі нокаутувати один одного. Не хочу говорити погано про інших, але я б розправився з цими боксерами.
Вже наступного року люди побачать, що я вмію боксувати. Якби я думав, що кожен може побити мене, то моя впевненість у своїх силах була б невисока. Думаю, що поб\'ю обох Кличків, поб\'ю Девіда Хея, Кріса Арреолу, Олександра Повєткіна і Едді Чемберса, після чого буду керувати у надважкій вазі. 2010 рік – це тільки початок. Я хочу добитися того, чого домігся Льюїс».
Тайсон Фурі провів на професійному рингу 9 поєдинків, в яких здобув 9 перемог, 7 з яких нокаутом. Зріст Тайсона – 2,01 метра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
seal Показати IP 21 Грудня 2009 13:07
Ех, молодість-молодість. Ну куди ж вони всі так пруться? Заяви у всіх одні, а як до діла доходить, то або домовитись про бій не можуть, або потім по рингу валяються. Прізвище Тайсон ще нічого не говорить. Тайсон є один і звати його не Фурі.
Таня Показати IP 21 Грудня 2009 14:17
до seal.Цілком тебе підтримую. Молодий наївний. Нехай побоксує ще трохи, я там побачимо. Всі хочуть з Кличками, але цього потрібно заслужити. Багато хто говорив, що побють наших братів, тільки де вони зараз. Просто робить собі рекламу через пресу, тільки і всього. На одному прізвищі далеко не заїдиш.
seal Показати IP 21 Грудня 2009 22:38
До Тані. Ось це Ваше речення - цитую: "Всі хочуть з Кличками, але цього потрібно заслужити" - дуже посміхнуло. ):
Тарас Показати IP 12 Січня 2010 13:31
Треба ще не раз побувати на полу щоб устояти перед братами Кличко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus