USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Ф'юрі відібрали чемпіонський титул, який він виграв у Кличка

9 Грудня 2015 10:28
Чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версіями WBA і WBO 27-річний боксер з Великобританії Тайсон Ф'юрі позбувся третього титулу, який він відібрав у Володимира Кличка.

Так, федерація IBF позбавила його титулу за те, що він відмовився провести обов'язковий поєдинок з українцем В'ячеславом Глазковим. Про це повідомляє "Преса України".

Замість поєдинку з В'ячеславом Глазковим Тайсон Ф'юрі волів провести матч-реванш з екс-чемпіоном світу за версіями WBA, WBO і IBF Володимиром Кличком. Глава IBF Ліндсі Такер вже підтвердив інформацію про те, що Тайсон Ф'юрі позбавлений пояса в даній категорії.

Нагадаємо, що 28 листопада британець Тайсон Ф'юрі переміг Володимира Кличка і відібрав у нього три чемпіонські титули, перемога була присуджена одноголосним рішенням суддів за підсумками 12 раундів бою.

Український боксер Олександр Усик, якого почали закликати викликати на поєдинок Ф'юрі заявив, що він ще не думав про можливий бій з британцем. Крім того Усик вважає, що Володимир Кличко має повне право спробувати для початку повернути собі свої чемпіонські титули.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
111 Показати IP 9 Грудня 2015 11:36
Нарешті!
Прихильник Показати IP 9 Грудня 2015 13:08
Молодці!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus