USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Трьох гравців «Волині» викликали до збірної

11 Грудня 2008 10:36
До «Волині» надійшло повідомлення про черговий виклик до збірної України U-18 (футболісти 1991 року норадження) трьох гравців луцького клубу. Про це 11 грудня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт ФК \"Волинь\", під синьо-жовті прапори закликано Василя Жука, Романа Карасюка та Євгена Павлова. З 21 по 27 грудня у Києві проводитимиться навчально-тренувальний збір української команди з метою відбору гравців для участі у традиційному міжнародному юнацькому турнірі пам’яті В.Гранаткіна, який відбудеться на початку січня у Санкт-Петербурзі.
Суперниками нашої збірної на груповому етапі даного турніру будуть команди Туреччини, Бельгії та Латвії. На жаль, під питанням участь у зборах національної команди форварда Євгена Павлова, котрий, як ми вже повідомляли, лише нещодавно почав тренувальні заняття після важкої травми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 11 Грудня 2008 13:05
Волинь порве всіх!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus