USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Це була видовищна та бойова гра», – тренер «Шахтаря» після матчу

24 Липня 2015 10:45
Після матчу «Волинь-Шахтар» головний тренер «Шахтаря» Мірча Луческу зізнався, що вважає свою команду сильнішою, динамічнішою та наполегливішою у веденні гри, - йдеться на офіційному сайті ФК «Волинь».

- Думаю, що це була видовищна та бойова гра, яка сподобалася публіці. Ми виграли, бо були більш наполегливі і точні при завершенні моментів. Задоволений і результатом, і командою. Всі думки тепер мусять бути про Фенербахче.

- Склалося враження, що ви побудували гру від оборони і грали на контратаках…

- Ми завжди граємо у свій футбол, хоча, звісно, багато що залежить і від суперника. Він атакував сьогодні, а ми використали у контратаках ті вільні зони, які при цьому утворювалися. Ми були більш динамічними і швидкими. Думаю, що і суперник міг сьогодні більше забити, і ми. А такою грою всі були задоволені.

- Можете сказати, що сьогоднішній склад буде грати у Стамбулі?

- Побачимо, що ще станеться за ці дні, ще маємо час. Стежимо за станом Срни і Степаненко. Тоді будуть ухвалюватися рішення. Треба постійно змінювати гравців, аби дати всім можливість грати. «Шахтар» колективно грає, і всі хочуть показати, що гідні грати в такій команді. Сьогодні добре зіграли виконавці атаки, Коваленко увійшов в гру. Бернард ще звикає до нашого стилю.

- Як охарактеризуєте гру Тейшейри, який вже чотири голи провів в цьому чемпіонаті?

- Тейшейра зростає щороку, стає особистістю, він, як ніхто інший, відчуває гол. Тому й став таким гострим та небезпечним футболістом із почуттям голу, дриблінгом. Я дуже вдячний йому, що він вирішив залишитися ще в Шахтарі, доки ми за його спиною не виростимо іншого класного гравця.



Зазначимо, що гру прокоментував і головний тренер «хрестоносців» Віталій Кварцяний. Він розповів про «болонок, пуделів та вівчарок», натякаючи на те, що червоно-білим бракує агресії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus