USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Це якісь інопланетяни, – Кварцяний про «Волинь»

11 Квітня 2011 10:05
Головний тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний не задоволений тим, як його футболісти грали із кримським «Севастополем».
Про останню гру він розповів у післяматчевій прес-конференції, – пише сайт ФК «Волинь».
«Я зараз подивився на команду, і мені здалося, що це якісь інопланетяни, – зазначив Кварцяний. – Ми планували готуватися до матчу з «Іллічівцем» у Криму, перерахували гроші, серйозну суму, але я їх забираю. Мені соромно знаходитися в Криму, мені соромно тут готувати команду, тренувати...»
Він впевнений, що у команді треба відродити мікроклімат, але, каже, не знає, як це зробити. «У нас в команді є клопи і гниди. Але я не можу їх розкрити, я не Шерлок Холмс», – сказав тренер.
Кварцяний не задоволений тим, як грає його команда.
«Я думав, що мені вдасться створити команду, налагодити ігрові нитки, але перед сезоном зрозумів, що я не встиг, - повідомив він. - Знайти когось іншого не можу. То Стевіч випав, то Ізворану, то Нягу, то Параксків. Низка молодих гравців не хоче віддаватися, Бутко вже однією ногою в «Шахтарі», він не хоче грати, програє позиційно. Ставити в оборону нікого, Бута і Сімінін хворі».
Кварцяний каже, що в хорошій команді повинен бути вибір гравців, конкуренція. «У нас же футболісти скривджені, – додав він. – Його ставиш на гру, кажеш: «Там схід», а він біжить на захід. Тому доводиться під час гри вибігати, вирізати мізки і замість них вставляти компас, адже він не розуміє».
Наставник «волинян» впевнений, що його підопічні біжать не туди і роблять не те, про що раніше домовлялися. «Я як тренер хочу, щоб вони бігли на захід, але їм хочеться бігти схід, що зручно для команди з Севастополя. Їм вигідно, щоб мої бігли не в той бік, а я, щоб залишився в дурнях, і ось тут сидів перед вами чимось зганьблений», – констатував він.
«Хочете мене «сплавити», так скажіть! Але навіщо мене «плавити»? Я сам відповідаю за команду, намагаюся разом з президентом, щоб вона була. Ну не хоче Герасим'юк грати, то нехай скаже навіщо виходити на поле? Пічкур вийшов і зіпсував всю гру. Я йому кажу: «Навіщо ти, Женя, вийшов? Будеш грати – треба те і те». Добре. Вийшов, цього не робить. А ви візьміть контракт, так там написано, щоб ви повинні заплатити то і те і те, а футболісти чомусь нічого не роблять, то нехай хоч спробують», – сказав Віталій Кварцяний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Всезнайко Показати IP 11 Квітня 2011 11:24
І тренер у них Кацманавт...
ЦентрФанВолинь до Всезнайко Показати IP 11 Квітня 2011 19:41
Рот закрий. Кварц і Столяр - ЦЕ ФК ВОЛИНЬ! МИ ПЕРЕМОЖЕМО РАЗОМ!
Cаша Показати IP 11 Квітня 2011 12:06
Кварц мочить. Жарт про компас замість мізків звалив мене з крісла на 5 хв.
1 Показати IP 11 Квітня 2011 14:28
Хай скаже чесно , скільки він платить варяга, чи не платить , тому вони і здають матчі. Хай поставить українців у команду.
D Показати IP 11 Квітня 2011 14:54
"Це якісь інопланетяни" - гідна відповідь як для тренера.
:) Показати IP 11 Квітня 2011 16:32
під час гри вибігати, вирізати мізки і замість них вставляти компас - а як не вдається то хоч стусана під зад задати :)
007 Показати IP 11 Квітня 2011 22:25
По Кварцяному давно вже "Ліпіни" плачуть,- земля в елюмінаторі, а далі шизофренія ще більше буде проявлятись!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus