USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ця гра дасть нам ще більше для аналізу, - Кварцяний про матч із «Зорею»

15 Жовтня 2016 21:04
Головні тренери прокоментували результати матчу «Зоря»-«Волинь».

Про це повідомляють у прес-службі ФК «Зоря».

Нагадаємо, сьогодні, 15 жовтня, луцька команда поступилася луганській з рахунком 2-0.

Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний відповів на питання журналістів під час післяматчевої прес-конференції:

- Гра була такою, яку ми і передбачали. Наша команда не змогла реалізувати деякі напівмоменти. Не зовсім гострі, але моменти були, після яких можна було завершувати атаку. Але на подив, я дитячу відповідь отримав від них. Незручний був м'яч. Для молодих хлопців дуже важкий і вони не могли пробити вище і сильніше. Я можу їх зрозуміти.

Ігрові дії були порушені з нашого боку в другому таймі. Могли ще два-три м'ячі отримати від «Зорі». Задня лінія розсипалася. Стали повільно переміщуватися. «Зоря» збільшила оберти. Гравці технічні, дуже добре відкриваються. Зіграні. У нас поки не виходить колективна командна атака. Ми поступилися хорошій команді. Все так як і повинно було бути. Ми програли. Ця гра дасть нам ще більше аналізу. Зрозуміємо ще раз над чим працювати. Футболісти повинні зрозуміти, для того, щоб грати на високому рівні, потрібно багато працювати. Без м'яча. Швидше думати і більше боротися.

Бракує хлопцям чоловічого характеру, хоча вони старалися. Все йде в розвитку. Й ігрові, Й атлетичні можливості. «Зоря» вже розвинена команда.

- Вам не здається, що команді в другому таймі не вистачило фізичних кондицій? Хлопці просто перестали бігти ...

- Думаю, у нас було достатньо футбольних сил. Є м'язи, є працездатність. Вона має свій ліміт, який був вичерпаний. У другому таймі ми все одно активно грали на атаку, намагалися обігравати, загострювати. Не могли потужно завершити атаку. Відкривалися, тому що хотіли забити. «Зоря» ж використала вільні зони. Ми грали нормально. Вважаю, це був відтінок чоловічого футболу. «Зорі» ми ще не можемо скласти рівноцінну конкуренцію. Доживемо до зими, пройдемо збори, попрацюємо з хлопцями. Думаю, вони змужніють за півроку.

З представниками ЗМІ на післяматчевій прес-конференції поспілкувався і головний тренер «Зорі» Юрій Вернидуб:

- Була хороша гра. Я подивився перед матчем з «Волинню», як мінімум, чотири їхні гри. Ця команда мені сподобалася. Вона дійсно молода. Там багато молодих талановитих футболістів. Мені дуже імпонує їхня гра зараз. Ми розбирали їхню гру, тому в перші 10-15 хвилин я розчарований діями нашої команди. На те, що робили акцент, ми в цих компонентах програли. Хоча справа до небезпечних моментів не доходила біля наших воріт.

Забили м'яч в першому таймі. Потім стався пенальті, на мій погляд, чистий. Гравець врізався в спину Караваєву, не давши тому зіграти головою. Другий тайм догравали, хоча моментів було достатньо. Задоволений залишився грою і найважливіше, що ми взяли три очки і рухаємося далі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Перехожий Показати IP 15 Жовтня 2016 22:44
Для якого ще аналізу? Про те, чи припиняти існування чи вилітати в першу лігу? Кварцяний здувся як тренер!
sat до Перехожий Показати IP 15 Жовтня 2016 23:34
Сам ти здувся. Він зараз молодь виховує. Колись з них знову хтось вистрелить в еліті. Так і має бути в спорті. Неможна завжди вигравати, чи всі думали що Волинь буде Лестером без грошей?
добряк до sat Показати IP 15 Жовтня 2016 23:58
Хай внуків виховує
волинянин Показати IP 15 Жовтня 2016 23:17
Нормальна гра. Хлопці дійсно молоді. Кращі матчі ще попереду.
мишко Показати IP 16 Жовтня 2016 10:29
я теж можу щось дати для аналізів, спеціалісту по аналізах може у мене глисти?
Клава Показати IP 16 Жовтня 2016 14:40
З такими аналізами навіть у першу лігу не візмуть ....
Перехожий Показати IP 16 Жовтня 2016 21:26
Це той самий випадок, коли команда з зони АТО, без інфраструктури, нормальних можливостей для тренування та існування, виглядає в рази краще, ніж ФК з успішного суперпроєвропейського Луцька. Прокиньтесь! Волинь повільно закопують в землю. Наступного року може не лишитись ні карпат, ні Волині... на кого спишемо? На війну? На донбас? Треба терміново змінювати президента та менеджмент команди, аби вберегти її від забуття.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus