USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Турнір з кіокушинкай карате зібрав у Луцьку близько сотні учасників

16 Листопада 2019 16:37
У Луцьку триває відкритий турнір Волинської області «Західний кордон» з кіокушинкай карате. Захід організував дитячий спортивний клуб «Кордон» у спортивній залі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні за підтримки Луцької міської ради та Луцького прикордонного загону.

Привітали організаторів та учасників заходу радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, депутат Луцької міської ради Євген Ткачук, заступник міського голови Костянтин Петрочук. Голова ДСК «Кордон» Богдан Мандрикін подякував представникам міської ради за підтримку та допомогу в розвитку кіокушинкай карате, зокрема за виділення близько 70 тис. грн на закупівлю татамі та спортивного обладнання.

«Одним із пріоритетних напрямків у роботі міської ради є підтримка спорту, а особливо дитячо-юнацького, – наголосив у вітальній промові Ігор Поліщук. – Коли діти займаються спортом, то, таким чином, ми їх забираємо з вулиці, оберігаємо від шкідливих звичок та від постійного просиджування за комп’ютером. Дуже важливо підтримувати дитячо-юнацький спорт, залучати до занять якомога більше дітей та підлітків для того, щоб вони були здоровими, як фізично, так і морально. Адже в майбутньому ці заняття спортом, ця дисципліна, це бажання працювати і тримати себе в рамках, створюють базу, щоб діти були успішними і працювали на благо нашого міста та нашої країни».
«Понад сім років займається кіокушинкай мій середній син, старший син теж активно займався цим видом боротьби, тому можу з впевненістю сказати про ефективність цього стилю карате, що вважається одним із найбільш жорстких і складних, – розповів Євген Ткачук. – Щира подяка за підготовку та організацію змагань голові ДСК «Кордон» Богдану Мандрикіну. Сьогодні ми бачимо активний розвиток клубу і постійне зростання кількості вихованців. Як батько, можу із впевненістю рекомендувати цей спортивний клуб усім, хто бажає ростити своїх дітей міцними духом і тілом. Приємно було отримати грамоту з рук Богдана Мандрикіна та побачити достойний рівень підготовки учасників змагань, бо навіть діти молодшого віку докладали всіх можливих зусиль для перемоги».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ги ги Показати IP 16 Листопада 2019 21:57
Женік знайшов лояльний клуб)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus