USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Тимощук ставить на «Шахтар» у фіналі Кубка УЄФА

19 Травня 2009 10:18
Перед фіналом Кубка УЄФА, в якому донецький «Шахтар» зустрінеться з бременським «Вердером», думкою про цей матч поділився Анатолій Тимощук, екс-капітан донецького клубу, володар Кубка УЄФА і лідер пітерського «Зеніту», – повідомляють 19 травня «Волинські Новини».
«Гадаю, на кожному етапі в «Шахтаря» були гідні суперники. Ті матчі, які я бачив, дозволяють мені говорити, що «Шахтар» кожного з суперників пройшов упевнено і за грою, і за класом гірники виявилися сильнішими за кожного з них. Вихід до фіналу – це зовсім не випадковість, повірте мені, у фінал випадково ніхто не потрапляє. Має бути вдвічі приємніше, що були переграні такі суперники. Хлопцям залишилося зробити останній крок: виграти фінал для того, щоб підняти над своєю головою цей прекрасний Кубок», – оцінив шлях «Шахтаря до фіналу Кубка УЄФА пан Тимощук.
Анатолій Тимощук зрівняв шанси на перемогу «Шахтаря»  і Вердера: «Минулого року суперник Зеніту» у фіналі не був сильнішим за ті команди, які ми проходили в попередніх стадіях. У «Шахтаря» ситуація схожа. Враховуючи те, що у «Вердера» гравці-лідери пропустять цей матч, гра гірникам даватиметься. Але все-таки настрій має бути максимальним, концентрація граничною, і якщо в них гра буде поставлена як у попередніх матчах, то «Шахтар» має перемогти. Проте, це футбол, а він непередбачуваний. У будь-якому випадку, свої симпатії та переваги я віддаю «Шахтареві». 
Раніше нападаючий Гамбурга Івіца Олич заявив, що вважає фаворитом у фіналі Кубка УЄФА «Шахтар», оскільки у складі «Вердера» через перебір жовтих карток не буде бразильського плеймейкера Дієго, – пише Корреспондент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus