USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Києві зустріли волинську паралімпійку, яка виборола золото

20 Березня 2018 14:42
Літак з корейського Пхьончхана з Паралімпійською збірною України на борту приземлився в аеропорту «Бориспіль» 20 березня. Серед тих, хто став чемпіоном Паралімпіади, - волинянка Юлія Батенкова-Бауман.

На церемонію зустрічі Параліміпійської збірної України завітали Володимир Гройсман, міністр спорту Ігор Жданов, рідні та близькі спортсменів.

Варто зазначити, що для лижниці та біатлоністки з Ковеля Юлії Батенкової-Бауман це вже не перша Паралімпіада, втім здобути золоту медаль вдалось лише цього року: раніше вона мала 13 срібних та бронзових нагород.

Незважаючи на невдалі 5 стартів Юлії через хворобу, яку вона перенесла напередодні, українці в складі Юрія Уткіна, Людмили Ляшенко, Юлії Батенкової-Бауман та Оксани Шишкової виграли змішану лижну естафету з часом 24:31,9 хв., обійшовши канадців та німців, котрі зайняли друге та третє місце відповідно.

Нагадаємо, у загальному заліку Паралімпіади збірна України зайняла шосте місце: спортсмени вибороли 7 золотих медалей, 7 срібних та 8 бронзових.

Деталі зустрічі Юлії Батенкової-Бауман - згодом на сторінках Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus