USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Воїни Любарта» покажуть, як готуються до міжнародних змагань в Луцьку

9 Червня 2018 14:05
Волинська команда бійців з ММА запрошує лучан та гостей міста прийти на Театральний майдан у неділю 10 червня о 17:00, аби побачити як вони готуються до протистоянь з іноземними спортсменами.

Відкрите тренування відбуватиметься в рамках підготовки до ІІ Міжнародного професійного турніру з ММА «Lubart's Warriors».

«Запрошуємо усіх прийти на головну площу міста па підтримати наших бійців. Команда «Воїнів Любарта» - сформована з відомих спортсменів бійцівських клубів Луцька: «Прайд», «Воїн», «Легіон» та «Гарда». Під час promo-тренування глядачі матимуть змогу отримати «файт-кард» турніру ( інформацію про список та учасників турніру), а також сфотографуватися з нашими чемпіонами», - розповідає організатор змагань Олександр Кулаков.

Нагадаємо, що спортивне дійство відбудеться у День молоді в Луцьку 24 червня о 16:00 в Луцькому замку.


У протистояннях зійдуться представники клубів «Прайд», «Воїн», «Гарда» та «Легіон» із відомими бійцями з Франції, Туреччини, Узбекистану, Азербайджану, Білорусі, Словаччини та України.

Впродовж вечора на глядачів чекатимуть захоплюючі виступи артистів, покази мод та професійні аніматори. Незвичними та смачними стравами обіцяють дивувати гостей старовинного замку відомі луцькі ресторатори та підприємці.

Організатори заходу гарантують лучанам та гостям міста незабутні емоції, яскраві враження, смачну кухню та гарний відпочинок.


Генеральний партнер дійства: Фонд Ігоря Палиці «Тільки Разом».

Організатори турніру: професійна ліга змішаних єдиноборств «PROFC-Ukraine», Волинська обласна федерація змішаних єдиноборств ММА та бойового самбо, Волинський регіональний клуб бойових мистецтв «Прайд», спортивний клуб «Воїн».

Інформаційний партнер: Інформаційне агентство Волинські Новини.

Офіційний партнер: ПП «Бош-Тепло», Волинська обласна ШВСМ.

Головні партнери: «Ротонда beach club», друкарня «Printing-Lutsk», студія архітектури та дизайну «Домум-груп».

Партнери: ТМ «Сулі-Гулі», ТМ «Кавоманія», , ПрАТ «Едельвіка», ТМ «Забіяка», магазин «Купи Айфон», ТМ «Бус Маркет», ресторан «Козача Левада», рекламне агентство «Аполінарія», «ПАТРІОТ-АГРО», кафе «Базилік», мережа магазинів спортивного харчування «INFIT», «Сухі будівельні суміші «СІЛТЕК».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВОЇН!!!!! Показати IP 9 Червня 2018 21:14
Ми кращі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus