USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку – благодійний забіг «Крок до подиху в нове життя»

19 Квітня 2016 08:00
Лучан запрошують долучитися до благодійного забігу «Крок до подиху в нове життя», який відбудеться в рамках акції «Серце до серця», – повідомляють організатори.

«Цього року вперше у місті відбудеться благодійний забіг для збору коштів на обладнання недоношеним діткам в обласну дитячу лікарню. Спільними стараннями студентів, учнів чи звичайних перехожих ми зможемо врятувати ще одне життя. Сьогодні це просто малюк, якого рятуємо ми, а завтра це людина з великої букви, яка не один раз зможе врятувати нас», – звертаються організатори до небайдужих лучан.

Для того, щоб зробити добру справу, не обов’язково мати великі статки, достатньо просто бути поруч.

24 квітня всім добрим серцям пропонують зібратися разом і бути поруч один з одним, пліч-о-пліч подолати дистанцію і на 10 хвилин стати великим мотором, який зможе завести не одне маленьке сердечко.

Стати тією рукою Ангела Хранителя, яка зможе підійняти на ноги ще зовсім маленьке дитятко, яке навіть не знає, що таке життя. Стати людиною: співчутливою, милосердною, свідомою.

Благодійний забіг – це час для того дня, щоб нарешті почати бігати, зайнятися собою, змінити своє здоров’я. Це шанс показати себе з кращої сторони. Шанс не проспати життя.

Основною метою заходу є популяризація спорту серед громади міста та сприяння розвитку благодійного руху на Волині. Благодійна мета – збір коштів в рамках ХІ всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» для придбання обладнання в реанімаційне відділення Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання.

Отож, забіг відбудеться 24 квітня о 16:00 годині за маршрутом «Київський майдан – Театральна площа».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus