USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

«Разом до перемоги»: у селищі на Волині – другий благодійний марафон на підтримку ЗСУ

4 Серпня 2022 18:36
Другий благодійний марафон «Разом до перемоги» на підтримку ЗСУ відбудеться 7 серпня в Іваничах.

Мешканців та гостей з інших громад запрошують долучитися до проведення заходу, що відбудеться на вулиці Грушевського, пише БУГ.

Також закликають приєднатися до ярмарки умільців, які виготовляють вироби ручної роботи, випікають смачну випічку або ж проводять цікаві майстер-класи для діток.

Як запевняють організатори, програма марафону включає багато цікавого. Зокрема, відбудеться благодійний ярмарок, на якому будуть представлені оригінальні вироби ручної роботи й смаколики від місцевих господинь.

Також на відвідувачів чекає концертна програма, під час якої виступлять місцеві колективи та інші творчі діячі з сучасними українськими патріотичними піснями та віршами. Завітає на марафон і спеціальний запрошений гість – заслужений артист України, композитор Сергій Скулинець разом з БО «Молода Україна».
Організовує благодійний марафон активістка з Павлівської громади Тетяна Грицюк. Вона двічі проводила такі ж заходи в Павлівці, а нещодавно – і в Горохові. За її словами, це робиться, аби допомогти нашим захисникам. Адже усі виручені кошти будуть спрямовані на потреби ЗСУ.

Долучилися до марафону і місцеві волонтерки, яких згрупувала Олександра Шептор. Ці дівчата сушать і передають бійцям на передову сухі борщі й супи, організовують збір коштів на вкрай потрібну для військових техніку, зокрема, вже купили дрон й автівку, а також саме вони, всупереч волі селищної ради, провели благодійний ярмарок «Разом до перемоги». Тоді, завдяки підтримці і небайдужості жителів селища, на допомогу ЗСУ вдалося зібрати понад 57 тисяч гривень.
Активісти просять бути небайдужими й активними, прийти на захід і допомогти бійцям. Адже там, в гарячих точках, їм необхідна наша допомога.

Окрім цього, організаторам потрібна допомога і в проведенні благодійного марафону.

Усіх, хто має якусь річ, яку може пожертвувати на ярмарку і цим допомогти нашим захисникам, просять долучатися.

«Це можуть бути і вироби ручної роботи: заколочки, віночки, обереги, картини, випічки печива, тощо. Також потрібні люди, які можуть провести майстер-класи по малюванню з дітками. Просимо долучитися усіх підприємців і підтримати наш благодійний марафон «Разом до перемоги».

Можете приїжджати з торгівлею на ярмарку. Підтримайте наших захисників і підтримайте активніше, прошу вас. Адже, завдяки нашим ЗСУ, у нас з вами є ранок, день і ніч. Тому не будьте байдужі», – наголосила Тетяна Грицюк.

Усіх, хто може підготувати випічку, вироби ручної роботи, провести майстер-класи з дітками та запропонувати іншу допомогу в проведенні марафону, просять відгукнутися і телефонувати за номером: 096 727 33 53.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus